Dnevni horoskop za 26. maj: VODOLIJA će se zaljubiti ili dobiti lepe vesti o prinovi, BIKA muči alergija

Lav može danas da ima probleme sa kičmom, Rak će imati unapređenje na poslu uskoro

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Marta Dzedyshko

OVAN 
Jupiter, posle 12 godina, u vašoj trećoj kući donosi vam nove ideje, dvostruku zaradu, kraća putovanja, više šansi za obrazovanje, kupovinu kola. Slobodne očekuje sudbinski susret na kraćem putu ili predavanju. Opasnost u saobraćaju.

BIK 
Iskoristite moć Jupitera koji danas posle 12 godina ulazi u vašu drugu kuću gde se već nalaze Sunce i vaš vladalac Venera, donoseći vam duple prihode i povišicu, ali i vanredne troškove. Slobodni mogu da se zaljube preko posla. Pluća. Alergija.

BLIZANCI 
Mnoštvo planeta u vašem znaku uključujući i Jupiter koji posle 12 godina ulazi u vaše polje ličnih mogućnosti donosi vam šanse za realizaciju sjajnih ideja i bolje kontakte sa strancima. Ako planirate potomstvi, veće su šanse za trudnoću.

RAK 
Planeta blagostanja i kontakata sa strancima posle 12 godina u vašoj 12. kući donosi vam promenu statusa na poslu, rad u struci u prekookeanskoj zemlji, unapređenje, stipendiju, veće prihode. Susret sa naučnikom, lekarom, farmaceutom. Nervoza.

LAV 
Preko kuće kontakata sa strancima i prijatelja, posle 12 godina, prelazi Jupiter, simbol sreće i bogatstva, donoseći vam ostvarivanje želja, ideja i planova. Neko će poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Kičma. Kardiovaskularne tegobe.

DEVICA 
Sa ulaskom Jupitera u vašu kuću karijere, posle 12 godina, očekuju vas promene na poslu ili radnom mestu. Jupiter vlada i vašim partnerskim im, pa može da vam donese veridbu ili brak (mada ipak sačekajte još godinu dana). Podložnost povredama.

VAGA 
Jupiter, simbol inostranstva, u vašoj devetoj kući, posle 12 godina, najavljuje životne preokrete, završetak obrazovanja ili upis u željenu školu, na fakultet, kurs, mnogo putovanja, interes za nova znanja, selidbu u inostranstvo. Venska cirkulacija.

ŠKORPIJA 
Sa ulaskom Jupitera u kuću novca, posle 12 godina, ljubavni ili poslovni partner namerava da ulaoži novac u vaše ideje. Brže ćete dobiti pozajmicu, kredit, sponzorstvo, kredit, nasledstvo (zemlju ili nekretninu koju ćete rentirati). Nervoza.

STRELAC 
Vaš vladalac Jupiter, posle 12 godina, u sedmoj kući, stavlja akcenat na partnerstvo. Vaša popularnost raste ako ste preko posla prisutni u javnosti. Slobodnima donosi novog partnera ili ulazak u brak, a ako je veza na izdisaju, moguć je razvod.

JARAC 
Naglašeno šesto polje, u koje posle 12 godina, ulazi Jupiter, donosi vam nove mogućnosti i ideje, ali i mnogo posla. Ako tražite posao, velike su šanse da se zaposlite. Slobodni mogu da uđu u romansu sa kolegom. Zglobovi, pluća, alergije.

VODOLIJA 
Jupiter, posle 12 godina, ulazi u vašu petu kuću i pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku, otvarajući nove mogućnosti sportistima. Slobodni će se zaljubiti u inostranstvu, zauzete mogu postati roditelji. Podložnost povredama u kući.

RIBE 
Vaš suvladalac Jupiter, posle 12 godina, ulazi u kuću privatnosti pa možete da nasledite nekretninu, porodični posao, da proširite privatni biznis, renovirate stan, odselite se. Stiže prinova, bilo da postajete roditelji ili dobijate unuke.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar