Džeremi Klarkson u ulozi farmera: Gušio se u suzama, kada su mu uginuli prasići

Zaboravio je na automobile i sada radi rijaliti o životu na svojoj farmi, gde uzgaja životinje i obrađuje zemlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/YouTube

Nekada je bio najveća zvezda u svetu automobila, zahvaljujući emisiji Top Gear, a sada ga prate ljudi koji se bave farmom, odnosno proizvodnjom hrane. Kada je otišao u penziju, pre osam godina, Džeremi Klarkson odlučio je da iskoristi svoju farmu, a zatim i da radi rijaliti o životu na njoj. I za razliku od ozbiljnih priprema za auto emisije, serijal ”Clarkson’s Farm” snima se spontano, a teme se same nameću.

Džeremi je  ostao u suzama, nakon što su njegovi voljeni prasići ”umirali u alarmantnom broju” u njegovoj izuzetno popularnoj, trećoj seriji Clarkson’s Farm. Voditelj i njegova partnerka Liza Hogan usredsredili su se na uzgoj svinja, međutim, ostali su slomljeni zbog smrti na farmi ”Diddly Squat”.

Foto: Screenshot/YouTube

Bivši domaćin emisije Top Gear, Džeremi objasnio je potresnu situaciju: ”Bilo je to zaista srceparajuće vreme. Nikada, ali nikada nisam video Lizu da plače – nijednom, otkako je sve počelo i odvijalo se. Bilo je strašno. Čudno je, jer ih volite i pomažete im pri rođenju, hranite ih, negujete i brinete o njima. Mislim, ne kažete-hajde da kupimo neke svinje i nadajmo se”.

Džeremi je nastavio objašnjavajući da je slab na prasiće,  još od detinjstva.

 -Moja majka mi je uvek kupovala igračke praseta za svaki Božić i rođendan, do mojih dvadesetih godina, i mislio sam da će biti zabavno imati ih – onda su sve umrle u alarmantnom broju. Bilo je apsolutno strašno u to vreme, i nedavno smo imali još jednu katastrofu s njima, ali uglavnom sada ide dobro. Postajemo sve otporniji sada, ipak –  malo smo jači, u suočavanju s tim- javlja Daily Mail.

 U fokusu trećeg serijala rijalitija ”Clarkson’s Farm“,  lokalni stručnjaci iz oblasti poljoprivrede daju savete Džeremiju, zbog njegovih različitih poslovnih poduhvata.

On je farmu “Diddly squat by Clark” otvorio 2020. godine i tada je simpatično objasnio na svoj način: ”Genijalno sam verovao da stavite seme u zemlju, kiša ga zaliva, hrana raste, a ja sam za to vreme na skijanju”.

U startu je kupio 10 hektara zemlje, nekoliko ovaca i krenuo da uzgaja pšenicu,ječam,ulje od repe. Farma nije organske prirode, ali se trudi da sve održava na prirodan način.

Na farmi se pored restorana, nalazi i prodavnica u kojoj se prodaju njegovi i proizvodi lokalaca, kao i odeća, kuhinjski sadržaj i pokloni.

Kao najveći uspeh ističe da je prvih godina uspeo da proizvede 40 tona krompira, kao i sok od jabuke, mlečne šejkove i meda.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavite komentar

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!