Delegacija Republike Кoreje u ekspertskoj poseti Srbiji radi saradnje na BIO4 Кampusu

"Saradnja sa Кorejom nam izuzetno znači, ne samo na polju razvoja BIO4 Кampusa, već u svim naučnim oblastima"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zoran Petrović/NITRA

Delegacija eksperata Instituta za razvoj Republike Кoreje, sa kojima Vlada Republike Srbije intenzivno sarađuje na unapređenju regulatornog okvira za razvoj biotehnologije kroz projekat Кnowlegde sharing program, sastala se danas sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija dr Jelenom Begović, i timom koji strateški upravlja razvojem BIO4 Кampusa.

Foto: Zoran Petrović/NITRA

Ministarka je ovom prilikom istakla koliko nam je važna pomoć struke u prepoznavanju prostora za unapređenje pravnog okvira za razvoj ekosistema u oblasti biotehnologije, kako bismo bili efikasniji i uspešniji u implementaciji i radu BIO4 Кampusa.

Foto: Zoran Petrović/NITRA

„Saradnja sa Кorejom nam izuzetno znači, ne samo na polju razvoja BIO4 Кampusa, već u svim naučnim oblastima, jer smo zaista od vas uvek imali podršku koja nam je neophodna. Hvala vam na interesovanju i volji da zajedno sa nama radite na unapređenju inovacionog ekosistema i time otvarate prostor za intenzivniju saradnju i povezivanje korejske i srpske nauke i privrede“, rekla je ministarka dr Jelena Begović.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar