Dnevni horoskop za 4. april: DEVICAMA predstoji nova poslovna ponuda, JARČEVE očekuju iznenadni troškovi

Kakva je astro situacija za danas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ Jürgen

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Prelazak Meseca, koji upravlja vašim nadahnućem, preko Vodolije odgovara rođenima krajem znaka koji se bave kreativnim zanimanjem. Mogući su vanredni troškovi, zbog preterivanja u trošenju. Strelac misli na vas, Lav šalje romantičnu poruku.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Pozicija Jupitera u vašem znaku i Meseca u polju karijere, čini vas sklonim ulaganju u poslove koji zahtevaju dosta novca. Majski Bikovi koji se bave javnom delatnošću, planiraju nove dogovore sa strancima. Strastveni susret sa Škorpijom.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom u retrogradnom hodu, donoseći junskim Blizancima iznenadni odlazak na kraći put u inostranstvo. Razmišljate i proširenju saradnje sa strancima. Čuvajte se za volanom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Napeti aspekti Jupitera, planete ekspanzije i vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju novca, donosi vam vanredne troškove. Možete da uđete u zajednički posao sa emotivnim partnerom, ako ste privatnik. Dobijate poziv za izlazak od Jarca.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Sa Plutonom u magnetičnoj Vodoliji, koja zahvata vaše polje javnosti, ne možete ostati neprimećeni. Nemojte da propustite mogućnost da preko prijatelja ostvarite kontakt sa osobom koja može da se pokaže kao pravi izbor za vaš projekat.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Zbog harmoničnog aspekta između Meseca i vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, dobijate ponudu za isplativ poslovni aranžman, koji uključuje česta putovanja. Ljubavni partner vam zamera što mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mesec prelazi preko vašeg polja kreativnosti ali i ljubavi, što odgovara oktobarskim Vagama koje se bave poslom u vezi sa umetnošću, medijima, sportom. Neko od koga vas deli veća razlika u godina prema vama oseća nešto više od prijateljstva.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Napeti aspekti Meseca u četvrtoj astrološkoj kući sa Jupiterom i Uranom, donose vam probleme u domu i porodici, zbog finansija. U popodnevnim satima, može da vam se ukaže poslovna šansa koju ne bi trebalo da propustite. Rak misli na vas.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Tranzit Meseca odgovara decembarskim Strelcima, kojima donosi lepu zaradu preko poslovnog aranžamana sa strancima. Jedan Lav kome se odavno sviđate namerava da vas fascinira pozivom za odlazak na zajednički put u inostranstvo.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Mesec, koji upravlja partnerskim odnosima, pravi napet aspekt sa vašim suvladaocem Uranom, donoseći vam vanredne troškove ali i nove ideje u vezi sa poslom u medijima. Dobijate poziv za izalazak od jednog sentimentalnog Raka.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, donosi novac preko novih angažmana umetnicima. Možete da očekujete rasrpave sa ljubavnim partnerom, posebno ako je reč o Blizancima. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga na predavanju ili seminaru.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Mesec obrazuje sekstile sa planetama u astrološkoj kući posla, donoseći vam uvećanje prihoda. Budite tolerantniji prema saradnicima i kolegama, ako ste martovska Riba. Moguć dogovor sa Jarcom o realizaciji zajedničkih poslovnih ideja.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar