Automobil se zakucao u stub, POGINULA BRAĆA: Jezivi detalji nesreće kod Umke!

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt mladića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Hitna pomoć
Foto: Youtube/ Printscreen

Braća D. A. (32) i M. V. (22) smrtno su stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15.50 dogodila u naselju Rucka, kod Umke. Nesrećni mladići podlegli su povredama na mestu, nakon što se njihovo vozilo u punoj brzini zakucalo u električni stub. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt mladića.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, braća su se kretala iz pravca Rucke ka Maloj Moštanici. Iz za sada neutvrđenih razloga, vozač automobila marke “BMV 318 karavan” izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Tom prilikom, vozilo se zakucalo u banderu. Auto se pri veoma velikoj brzini popeo na dva točka i krovom udario u stub električne energije, a dva brata izdahnula su na mestu. Kako saznaju “Novosti”, na mestu stravičnog prizora morale su da intervenišu i ekipe vatrogasaca, koje su sekle vozilo ne bi li iz njega izvukle beživotna tela dva mladića.

Iako se isprva mislilo da su momci žurili da stignu kući pre početka policijskog časa, nezvanično se saznaje da je ipak neprilagođena brzina uzrok ove tragedije.

Strašno! Saobarćajna nesreća kod Umke!

Smrskani automobil na banderi prepoznao je kolega nesrećnih mladića.

“Nisu se javljali na telefon kolegi. To mu je bilo sumnjivo, pa je on svojim automobilom pošao za njima, kao da je predosećao da se nešto strašno dogodilo. Došao je do dela puta gde se nesreća dogodila i tamo ga je zaustavila policija. Samo je upitao da priđe i vidi vozilo. Odmah je znao ko su žrtve”, prepričao je jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim informacijama, D. A. i M. V. braća su po majci. U selu Rucka bili su angažovani poslom desetak dana, budući da su obojica obavljala molerske radove. Živeli su u Barajevu.

!Njihov BMV bio je prepoznatljiv u naselju, i viđali smo ih poslednjih dana”, kaže jedan od meštana.

“Bili su fini momci, vredni, lepo vaspitani. Kako sam čuo, moleraj im je porodični posao, komšije su zadovoljne kako su radili. Mnogo mi je žao što ih je ovakva sudbina snašla”, dodao je.

Tokom policijskog uviđaja put ka Maloj Moštanici bio je potpuno blokiran za saobraćaj.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar