Čuvena glumica hitno hospitalizovana i operisana

"Popodne Sofija je operisana sa pozitivnim ishodom, sada je čeka rehabilitacija."

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ manipenny06

Sofija Loren, kako piše italijanski list “Corriere”, koja je 20. septembra napunila 89 godina okliznula se u kupatilu u pala u svom domu u Ženevi.

Izvor blizak listu navodi da Sofija Loren je odmah prevezena u bolnicu kako bi bila pregledana i dijagnostikovan je prelom butne kosti. Zbog teške povrede morala je da bude operisana.

“Popodne Sofija je operisana sa pozitivnim ishodom, sada je čeka rehabilitacija.”

Naime, pre nego što je došlo do povrede, a potom i do operacije italijanska diva se spremala za put i otvaranje četvrtog restorana koji nosi njeno ime u Italiji.

Možda je Sofija Loren u kasnim osamdesetim, ali kaže da se oseća nekoliko decenija mlađe. Naime, u toku promocije filma “The Life Ahead” koji je pre tri godine debitovao na Netflix-u glumica je rekla da se oseća kao da je u dvadesetim.

“Ako si zdrav i radiš nešto u čemu uživaš ne možeš da razmišljaš – Bože, sutra ću umreti. Zašto bi bilo ko menjao svoje telo da bi izgledao kao neko drugi ako je zaista srećan. Nikada o tome nisam razmišljala. Volim ovo što imam. Volim sebe”, rekla je Loren.Izvor: Corriere Della Sera

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar