Tramp brutalno poručio: “Naša zemlja ide dođavola”

Na pitanje šta misli o optužnicama koje su podignute protiv njega i koliko je zabrinut da bi mogao da završi iza rešetaka, Tramp odgovara da ima "odličan stav" prema tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Fox news

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je da Amerika brzo propada i da bi njegov reizbor dao zemlji poslednju šansu da preokrene stvari.

“Naša zemlja ide dođavola. Naša zemlja ide na dole”, rekao je u intervjuu za satelitsku radio stanicu “SirijusHM”.

Amerika ima poslednju šansu, što čini predsedničke izbore 2024. “najvažnijim izborima koje smo ikada imali”, tvrdi Tramp.

Bivši lider SAD je priznao da je isto rekao i za predsedničku trku 2016. godine, ali je insistirao da će glasanje sledeće godine biti još važnije.

“Našoj zemlji ide loše, ona se uništava (pod Bajdenovom administracijom). Mi smo nacija u ozbiljnom padu i mislim da to mogu vrlo brzo da preokrenem”, poručio je Tramp.

Na pitanje šta misli o optužnicama koje su podignute protiv njega i koliko je zabrinut da bi mogao da završi iza rešetaka, Tramp odgovara da ima “odličan stav” prema tome.

“To me uopšte ne pogađa, zato što se borim za zemlju, za narod”, poručio je vodeći kandidat republikanaca.

Ovaj 77-godišnjak je rekao da ga dobri rezultati anketa uveravaju da će “pobediti na izborima bez obzira šta se desi” jer ljudi znaju da su optužbe lažne.Izvor: RT

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar