Nek’ se spreme Viber i WhatsApp: Google priprema novu aplikaciju za RAZMENU PORUKA

U poslednjoj verziji Stadia 2.16 otkrivene brojne reference koje upućuju na ovakav zaključak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Unsplash/Annie Spratt

Proteklih godina, Google je u centar svojih interesovanja i istraživanja stavio aplikacije za razmenu poruka, a izgleda da kompanija priprema novo iznenađenje, i to za korisnike svoje vrlo popularne platforme – Stadia.

U ovom trenutku, postoji mogućnost glasovne komunikacije među gejmerima, ali ako želite da svom prijatelju pošaljete poruku, morate iskoristiti neku drugu aplikaciju.

Prosto je začuđujuće da Stadia do sada nije dobila opciju za tekst poruke, koje su godinama integralni deo sistema mnogobrojnih gejming platformi. Ali, deluje da se vremena menjaju.

Verzija 2.16 pojavila se proteklih dana na Google Play Store-u, a ekipa s portala 9to5google zavirila je malo dublje, u pokušaju da sazna što više detalja o budućnosti Stadie.

Šta je otkriveno?

Oni su zabeležili brojne reference, poput “čet”, “konverzacija” i “direktne poruke”, što ih je navelo na zaključak da će gejmerska platforma u budućnosti dobiti sistem za slanje poruka. Ali, kada će se to dogoditi, niko ne može pretpostaviti.

Ono što je sigurne, jeste da Stadia svakako zaslužuje ovakvu opciju, koja bi olakšalo komunikaciju gejmerima širom sveta.

Podsećanja radi, Google je nedavno ukinuo pretplatu za Stadiu i dozvolio besplatan pristup igrama za milione korisnika, tokom trajanja pandemije koronavirusa.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar