BARSA I MIROTIĆ SVE DALJE OD DOGOVORA! Ove Laportine reči sve govore

Laporta je dao veliki intervju za španski list "La Vanguardia" u kom je pričao i o fudbalskim i o košarkaškim temama, a ono što ljubitelje sporta trenutno najviše zanima je situacija sa Mirotićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Mirotić ima ugovor na još dve godine vredan čak 22 miliona evra, a klub je za sledeću sezonu najavio smanjenje budžeta sa 40 na 30 miliona evra. Iz Barselone žele da ubede košarkaša da se odrekne većeg dela tog novca, ali bivši reprezentativac Španije nema nameru da to uradi.

“Ne možemo da imamo tolike plate u košarci. Možemo da budemo konkurentni i ako ne trošimo 40 miliona evra na plate. Trenutno su Mirotić i klub mnogo daleko od dogovora, ali videćemo kako će se rešiti situacija sa njegovim odlaskom. Samo ću reći da pristup pregovorima nije uvek onakav kakav bi trebalo da bude, a već sam to rekao: greši svako ko pokuša da nas pritera uza zid”, istakao je Laporta.

Mirotić je interesantan velikom broju evropskih klubova, ali dok ne reši situaciju sa Barselonom, ne može da pređe u drugi klub. Poslednjih dana pisalo se po španskim i grčkim medijima da je najbliži odlasku u Olimpijakos, koji je ostao bez Saše Vezenkova, najkorisnijeg igrača Evrolige u prethodnoj sezoni.Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar