STRAVIČNA NESREĆA U LJIGU: Majku sa dvoje dece udario autobus, žena hitno primljena u bolnicu

Ona je odmah prevezena na urgentno odeljenje valjevske bolnice gde rade na daljoj dijagnostici povreda i nije životno ugrožena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se tokom popodnevnih sati na magistralnom putu koji prolazi kroz opštinu Ljig. Teške telesne povrede zadobila je žena koju je pokušavajući da pređe pešački prelaz udario autobus.

– Ona je u kolicima vozila dvoje dece i pokušavajući da na raskrsnici pređe na drugu stranu, sustigao ju je autobus koji je išao iz pravca Gornjeg Milanovca i udario direktno u nju. Na svu sreću deca koja su se nalazila u kolicima prošla su bez ogrebotina dok je majka od siline udara pala na zemlju – kazali su očevici za agenciju RINA.

Ona je odmah prevezena na urgentno odeljenje valjevske bolnice gde rade na daljoj dijagnostici povreda i nije životno ugrožena. Deo Ljiga kroz koji prolazi magistrala je dobro obeležen i ovakve situacije se dešavaju samo zbog onih koji ne poštuju upozorenja.

– U mestu Ćelije postoji u blizini škole postoje i semafor i ležeći policajac iako je znatno manja frekfencija pešaka u odnosu na Ljig, stoga nije loše ga postaviti i na ovom mestu kako bi građani bili dodatno bezbedniji – dodaju Ljižani.

Sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode utrdiće pripadnici saobraćajne policije nakon obavljenog uviđaja.Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar