Suzan Bojl se posle 14 godina vratila na scenu koja ju je proslavila, ali nije sve kako je bilo (VIDEO)

Njena pojava, kao ni glas nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Britain's Got Talent

Škotska pevačica Suzan Bojl, koja se proslavila učešćem u takmičenju “Britanija ima talenat” 2009. godine, posle 14 godina vratila se na scenu koja ju je proslavila.

Njena pojava, kao ni glas nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, jer svi još pamte njenu audiciju kada je publiku i gledaoce raspametila vokalom. Iznenađenje jer su mislili na prvi pogled da pred sobom imaju domaćicu koja sigurno nema u sebi raskošan talenat, nisu krili ni članovi žirija koji nisu štedeli na komplimentima.

Suzan Bojl ispričala je da je u aprilu ove godine doživela manji moždani udar, te da je strahovala da li će se oporaviti.

Ovom prilikom otpevala je pesmu “I dreamed a dream”, koja ju je i proslavila.

– Sjajan je osećaj biti ovde. Za mene je stvarno posebno jer sam u aprilu doživela manji moždani udar. Borila sam se da se vratim na scenu i uspela sam – rekla je nakon nastupa.

Sajmon Kauel, član žirija u šouu, rekao joj je:

– Suzan, mi ti toliko dugujemo. Znao sam da nisi dobro, ali ako bi se iko vratio na ovu scenu, to bi bila ti. Bez tebe ne bi bilo isto.

Suzan Bojl je u takmičenju koje ju je proslavilo zauzela drugo mesto u finalu, a tokom karijere zaradila je 22 miliona funti. Ipak, nastavila je da živi skromnim životom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar