HOROR: Svetlana spasavala decu od rata u UKRAJINI kako bi ih posle zlostavljala i PRODAVALA PEDOFILIMA

Svetlana Pljuško je negirala sve optužbe koje su joj stavljene na teret

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen/facebook

Jedna žena iz Poljske je osumnjičena da je spasavala decu koja su ostala bez roditelja u Ukrajini, a onda ih je prodavala pedofilima kojima je dopuštala da ih siluju.

Poljsku potresa stravičan skandal zbog otkrića da je jedna žena spašavala decu koja su ostala bez roditelja iz Ukrajine, a potom ih je zlostavljala i dopuštala pedofilima da ih siluju, piše “Dejli Mejl”. Na sudu u Poznanu su otkriveni šokantni detalji zlostavljanja.

Žena po imenu Svetlana Pljuško (53) je maltretirala decu redovno, a terala ih je da stavljaju prljave pelene u usta i da jedu svoju povraćku. Ona je sek*ualno zlostavljala desetoro dece koja imaju između 4 i 16 godina.

Ona ih je drogirala i zvala lokalne pedofile kako bi ih zlostavljali u zamenu za novac. Tužiteljka Aneta Čamzinska-Penkala je opisala detalje ovog užasa.

– Zajedno i u dogovoru sa neidentifikovanim muškarcima, čineći to stalnim izvorom prihoda, predala im je maloletnicu da je primora na s*ks – navela je tužiteljka.

Poljski novinar Piotr Žutnicki iz “Gazeta Viborca” je napisao svoja saznanja.

– Držali su je za kosu i silovali, dok je Svetlana stajala na vratima sa telefonom u ruci i gledala kada će proći 20 minuta. Ovi ljudi su verovatno platili tih 20 minuta. Deca su kasnije rekla: ‘Mama nas nije spasila – rekao je on.

Dečji psihijatar opisao je kako su deca bila jako uplašena dok je sa njima razgovarala. Nisu je gledali u oči, pognuli su glave i ruke su držali na kolenima.

– Bili su bledi i jako mršavi. Jedna petogodišnjakinja je imala samo 11 kilograma. Imali su loše zube. Ovo nije nemar koji je nastao u samo nekoliko nedelje. Te noći devojčica je počela da priča o Svetlaninom nasilju. Nikada nisam video takvo dete. Samo je buljila u jednu tačku, suze su joj tekle niz lice, a ona je pričala i pričala. Prosipala je informacije. Završila bi jednu temu i započela drugu. Sutradan je više dece počelo da priča – ispričao je dečji psihijatar.

Svetlana Pljuško je negirala sve optužbe koje su joj stavljene na teret. Navela je da je pre početka rata u Ukrajini vodila dom u Ukrajini i da nikada nije bilo nikakvih problema.

Suđenje se nastavlja, a njoj preti 15 godina zatvora.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar