ISPROBAJTE PUDER U PRAHU NA KRAJU ŠMINKANJA: Neočekivani trik za predivno lice (VIDEO)

Za savršeni mat efekat dovoljno je da puder u prahu koristite na samom početku šminkanja, savetuje mejkap ekspert

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Da bi se šminka zadržala duže dovoljno je da obrnete korake prilikom šminkanja. Ako puder u prahu nanesete na početku šminkanja neutralisaćete ten, odnosno ukloniti masnoće na licu.

Dobićete ravnomerniju osnovu za kasnije nanošenje šminke.

Ovo je odličan trik za žene sa masnijom kožom koji žele da postignu supermat efekat.

Šminkeri navode da bi trebalo da završni puder u prahu nanesete nakon svih koraka uobičajene pripreme lica za šminku. Posebno obratite pažnju na T-zonu.

Nakon toga nastavite šmninkanje, Nanesite korektor i puder. Prvo nanesite tečne, a zatim proizvode u prahu. Na kraju pufnastom četkicom ponovo nanesite puder u prahu na celo lice.
Šminkerka Sabrina Salmon je dobila ovaj savet od jedne devojke i odlučila da ga isproba.

– Evo, sada je četiri sata kasnije. Snimala sam ceo dan, a moja koža se uopšte ne sija i ne deluje masno. Takođe sam se plašila kako će taj puder ispod da deluje na svu ostalu šminku, da li ću izgledati previše veštački, ali ne. Apsolutno preporučujem ovu tehniku – rekla je ona u videu koji je podelila na TikToku.

@sabrynasalmon Comment “🇺🇸” if you’re also the oiliest girl in America!! 🙋🏼‍♀️🤣 #oilyskincare #oilyskin #matteskin #translucentpowder #powderhack ♬ original sound – Sabryna Salmon



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar