Užas u Smederevu: Tukao suprugu, a njenoj ćerkici trljao pelenu po licu i pretio da joj neće dati da jede

Preti mu do 10 godina zatvora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/geralt

D.M. (33) uhapšen je na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i određen mu je pritvor 30 dana. Kako je saopšteno za Telegraf, on je pretukao suprugu, a njenoj ćerkici trljao pelenu po licu i pretio da joj neće dati da jede nekoliko dana.

“Osumnjičeni se tereti da je u više navrata tokom meseca maja 2023. godine psihički i fizički uznemiravao svoju suprugu, na taj način što je oštećenoj u navedenom periodu naneo udarce otvorenom šakom u predelu lica, hvatao je rukama za vrat i odgurivao od sebe, i upućivao brojne uvrede kao i pretnje po život i telo. Takođe, osnovano se sumnja da je osumnjičeni dana 25.05.2023. godine drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo maloletne ćerke prvooštećene iz prethodnog braka na taj način što joj je trljao pelenu po licu, vičući na nju i preteći joj da joj nekoliko dana neće dati da jede.

Od strane tužilaštva je prema osumnjičenom najpre određeno zadržavanje a potom je predloženo i određivanje pritvora.

Krivično delo nasilje u porodici čini svako ko primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život ili telo, drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo, telesni integritet ili duševno stanje člana svoje porodice. Ako je krivično delo izvršeno prema maloletnom licu zaprećena je kazna zatvora od dve do deset godina”, rečeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.Izvor: Telegraf

Komentari (1)

Ostavite komentar