POTVRDA: Košarkaši Partizana naredne TRI GODINE igraće svoje mečeve u ovoj dvorani

"Parni valjak" i dalje na mestu uspeha

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Partizan

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o tekućim problemima crno-belih u vezi sa organizacijom utakmica na kojima je “parni valjak” domaćin. Logistički problemi sprečili su ekipu Željka Obradovića da prvu utakmicu četvrtfinalne plej-of serije AdmiralBet ABA lige ne igraju na svom terenu u “Štark areni”, već u hali “Aleksandar Nikolić”.

– Arena će biti dom Partizana u naredne tri godine i to je potvrđeno ugovorom koji imamo. Danas smo imali sastanak na kojem je to ponovo potvrđeno. Mi imamo sjajnu saradnju sa rukovodstvom Arene. Više nema nikakvih problema sa odigravanjem utakmica u Areni i mi ćemo naredne mečeve igrati tu. Jedino što se dogodilo je to da smo zatražili reviziju ugovora kada je u pitanju prodaja mesta u svečanim ložama. Zasad je ta mesta koristila praktično samo Arena, a naš klub će ubuduće moći da ostvari veći prihod prodajući i ta sedišta – rekao je Ostoja Mijailović za “Sportklub”.

– Postoje glasine da Partizan nešto duguje Areni, ali to jednostavno nije tačno. Partizan nije želeo da se oglašava povodom domaćinstva u AdmiralBet ABA ligi jer je čitav kalendar bio promenjen zbog činjenice da smo igrali četvrtfinale Evrolige – poručio je prvi čovek Partizana.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar