“To mi je bila majka”: Oglasio se muškarac iz Zagreba koji je PRETUKAO ŽENU koja vozi tramvaj

Osumnjičenom za napad određen je pritvor do 30 dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Muškarcu iz Zagreba, koji se tereti da je pretukao ženu vozača tramvaja, nakon što je udarila pešaka, određen je pritvor do 30 dana.

“Žao mi je zaista mog postupka. Ali morate da shvatite da mi je to bila majka. Taman je pre toga bila u Klinici za traumatologiju radi slomljenog ramena. Izašla je iz bolnice i krenula da prelazi ulicu. I dogodio se nalet. Ja sam se totalno pogubio zbog svega toga. I žao mi je”, rekao je vidno posramljen N. Z. (49) organima reda nakon što je uhapšen u sredu jer je pretukao u centru Zagreba ZET-ovu vozačicu tramvaja.

Vozačici tramvaja je u napadu slomljena ruka, a N. Z. se tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Nakon što je sinoć ispitan u prostorijama Opštinskog državnog tužilaštva u Zagrebu, tužilaštvo je tražilo pritvaranje, pa je istražni sudija Županijskog suda u Zagrebu odlučio da ga pošalje narednih mesec dana u remetinečku ćeliju zbog opasnosti od ponavljanja dela, prenosi Jutarnji.

Podsetimo, stravičan napad dogodio se kada je žena, vozač tramvaja, u sredu oko 12.20 časova na raskrsnici Đorđićeve i Draškovićeve udarila u stariju ženu, koja je prelazila pešački dok je na semaforu bilo crveno za pešake.

Odmah nakon naleta na stariju ženu, koja je srećom zadobila lakše povrede, vozačica je izletela iz tramvaja da nesrećnoj ženi pruži pomoć i sačeka Hitnu i policiju.

Međutim, čim se vozačica približila, napao ju je sin udarene žene, i naneo joj teške telesne povrede, u vidu preloma.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar