Dnevni horoskop za 12. maj: BIK treba da pripazi na novac, a STRELAC da poštuje emotivne potrebe partnera

Astro prognoza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Karolina Grabowska

OVAN

Povoljna situacija na poslu donosi vam prilike da uradite potpuno nove stvari.  Željni ste ljubavi, bliskosti i romantičnih trenutaka sa emotivnim partnerom. Uživajte u lepom danu pred vama. Zdravi ste i vitalni.

BIK

Pripazite na finasijsku situaciju. Opustili ste se kada je novac u pitanju.  Očigledno niste naučili lekciju o razumevanju tuđih potreba, pa se osećate ugroženo. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

Nemojte biti haotični. Potrebno je da svaka ideja prespava i da se dobro usmeri, pa da bude rezultata. Emotivni partner je nezadovoljan i to otvoreno pokazuje. Imate dovoljno vremena da poboljšate međusobne odnose. Lakše tegobe sa kičmom.

RAK

Na poslu ste u manjem haosu jer ste dali previše slobode drugima. Ipak, danas uspevate da realizujete mnoge poslovne ideja. Uživate u vezi punoj razumevanja i poštovanja. Osetljiv stomak.

LAV

Pred vama su veoma dobre mogućnosti, a na vama je da izaberete najbolju varijantu. Nadajte se samo velikom trudu i radu. Komplikovana situacija na emotivnom planu. Sami ste sebi zakuvali neprijatnosti sa partnerom. Čuvajte se povreda u kući.

DEVICA

Veoma ste detaljni. Problem na poslovnom planu ne traži samo detalje, potrebno je da pogodite suštinu. Na emotivnom planu menjate svoj stav prema partneru, ali greške koje danas napravite nećete moći tako lako da ispravite. Vitalni ste i zdravi.

VAGA

Faza stagnacije je iza vas pa ste danas puni energije i nove motivacije. Krenite u susret novim poslovnim zadacima. Imate podršku i pažnju porodice, a i emotivni partner vam je veoma privržen. Vaše zdravlje je solidno, nemate tegobe.

ŠKORPIJA

Nemojte ulaziti u konflikte da bi rešili tuđe greške. Imate dovoljno svojih obaveza koje zahtevaju vaše prisustvo. Ne gubite vreme na nepromišljene poteze. Svesni ste emocija i ne libite se da ih pokažete. Dobar ljubavni dan. Zdravi ste.

STRELAC

Vaše ponašanje na poslu daje dobre rezultate. Jedino ste u emotivnom problemu, jer ne poštujete tuđe potrebe. Fokusirajte se za posao koji je veoma važan. Promenljivo zdravlje.

JARAC

Malo više se potrudite da budete objektivniji i da donosite realne poslovne odluke. Čekaju vas bitne odluke na poslu.
Danas više reagujete na emotivne potrebe jer ste senzitivni. Zdravstveno stanje je veoma zadovoljavajuće.

VODOLIJA
Vreme je da menjate mnoge stvari da bi napravili odlične korake na poslovnom planu. Veoma ste pozitivni i to vam pomaže u saradnji sa poslovnim partnerima. Na emotivnom planu ste zadovoljni jer ste se stabilizovali u vezi. Dobro se osećate.

RIBE

Poslovne ideje ostvarujete, sa reči prelazite na dela. Prošlost vam je pokucala na vrata ljubavi, a vi budite razumni i realni. Vreme je da krenete napred. Zdravi ste i vitalni.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar