CECA DOČEKALA UNUKA U VILI Evo gde se posle sele Veljko I Bogdana: “Željko se ne odvaja od Krstana”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Youtube screenshot

Bokser Veljko Ražnatović dobio je drugog sina, koji je po rođenju dobio ime Krstan. Bogdana Ražnatović i njen suprug od prvog dana zajedničkog života maštaju o velikoj porodici, a želja im se, malo po malo, ispunjava.

– Veljko i Bogdana su presrećni zbog još jednog deteta, ostvarila im se velika želja. Krstan neće ići odmah u Titel, već će nekoliko meseci sa roditeljima biti u Cecinoj vili na Dedinju. Ceca ih je oduševljeno dočekala po Bogdaninom izlasku iz porodilišta sa bebom – navodi izvor blizak poznatom paru.

– Cecina kuća je ogromna, u njoj živi sa sestrom Lidijom i njenom porodicom, al’ svakako ima mesta i za Veljka, Bogdanu i njihova dva naslednika. Posle nekoliko meseci će Krstana i Željka odvesti u Titel, tako su se dogovorili – dodaje pomenuti izvor za “Blic”.

– Željko se mnogo obradovao bratu, samo o njemu priča. Non-stop se mota oko njega, pita roditelje sve što mu padne na pamet o bratu. U porodici Ražnatović je trenutno prava idila – zaključuje naš sagovornik.

Veljko je, inače, pre nekoliko dana u kući na Dedinju slavio rođenje drugog naslednika.

– Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hoću, hvala vam najlepše – rekao je tada Veljko ispred svoje kuće.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar