Evo ko su uhapšeni napadači na muzičare u Beton hali: Otkriven i RAZLOG sukoba

Policija je pronašla i četiri trube koje su napadači ukrali članovima orkestra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Brzom reakcijom beogradske policije danas su uhapšena šestorica mladića koji su osumnjičeni da su pretukli članove orkestra “Kobra” iz Vladičinog Hana koji su 1. aprila došli u Beton halu da sviraju. Prema saznanjima, u pitanju su članovi drugog orkestra, koji su, sumnja se, “Kobre” napali jer su im konkurencija?!

Kako se saznaje, “Kobre” su došle da rade (sviraju) na parkingu i da prate goste do automobila. Međutim, čim su izašli iz svog kombija njih su napali mladići, koji su tu, kako se sumnja, svirali ranije i muzičare iz Vladičinog Hana videli kao konkurenciju.

Kako smo ranije pisali, među napadačima je četvoro punoletnih i dvoje maloletnih.

Oni su osumnjičeni za krivično delo razbojništvo. Obavešteno je nadležno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Policija je pronašla i četiri trube koje su napadači ukrali članovima orkestra.

Podsetimo, u noći 2. aprila grupa napadača je bejzbol palicama, rukama i nogama pretukla je četvoricu muškaraca, muzičara, od kojih su dvojica zadobili teške povrede, a jedan lake.

Prema informacijama, povređeni su Zoran D. (22) kojem je dijagnostikovano nagnječenje mozga i prelom lobanje; Mališa A. (45) koji ima povrede glave, Ivica S. (25) koji ima lake telesne povrede; Goran S. (44) koji ima nagnječenje mozga i prelom lobanje.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar