Očajni romantik KLEČAO 21 sat ispred kancelarije bivše devojke: Evo da li mu se posrećilo (VIDEO)

Izjavio je da je njegova devojka raskinula sa njim pre nekoliko dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Baidu.com

Jedan momak iz Kine prosto nije bio spreman da prihvati raskid sa devojkom, pa je odlučio da je 21 sat na kolenima moli da se vrati. Uprkos njegovim fanatičnim pokušajima, a možda i baš zbog njih, ona je ostala pri svojoj odluci.

Neimenovani očajni romantik iz provincije Sečuan dospeo je na naslovne strane zbog toga što je došao ispred kancelarije svoje bivše devojke u Dadžouu i počeo da je preklinje. Pred ulazom u zgradu klečao je 21 sat, od 13 časova 28. marta, do 10 časova narednog dana.

On je sa sobom doneo i ogroman buket ruža, a kako prenosi South China Morning Post, čekao je pozitivan odgovor devojke na kolenima uprkos ekstremnoj hladnoći i kiši.

U međuvremenu, ljudi koji su se okupili da vide kako se čovek javno obraća bivšoj savetovali su mu da odustane. Na lice mesta stigli su i policajci da ga posavetuju.

Mešutim, niko nije mogao da ga ubedi da je gotovo. Izjavio je da je njegova devojka raskinula sa njim pre nekoliko dana.

U međuvremenu, korisnici društvenih mreža nisu se baš saosećali sa momkom. Mnogi su čak zamolili bivšu devojku, dok je drama još trajala, da mu se nikada ne vrati.Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar