Dnevni horoskop za 4. april: Jarčevi, zdravlje bez promena, Blizanci, moguća tajna ljubavna veza

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Pripremite se za bolju organizaciju u novcu. Za par dana to će biti vaša glavna tema. Ljubavne prilike su solidne. Slobodni Ovnovi mogu ući u novu vezu zarad kompromisa ili koristi. Polje zdravlja dobro.

BIK

Puno planirate i razmišljate a zapostavljate već dogovorene poslove. Okrenite se realizaciji da bi nastavili tamo gde ste stali. Ljubavne prilike su spore i stalno nešto čekate ali kreće se polako unapred. Zdravlje promenljivo.

BLIZANCI

Merkur kao vaš vladar opominje način potrošnje ali donosi vam očekivani novac pre vremena. Tajne veze su dobre jer su vam zanimljive ali se pazite ogovaranja. Zdravlje nije ugroženo hroničnim tegobama.

RAK

Ako ste čekali odgovor od klijenta ili poslovnog partnera on stiže veoma brzo.  Novčane prilike su bolje. Slobodni Rakovi imaju odlično prijateljstvo koje žele da pretvore u emotivnu vezu. Zdravlje bez značajnih promena.

LAV

Ponovo ste na novom projektu ili planirate da menjate posao. Takva prilika se ukazuje u doglednom preiodu. Vaši emotivni planovi su i dalje u sferi bajke. Zakačite se za realnost iako vam to ne prija. Zdravlje dosta dobro.

DEVICA

Finasije su na čekanju. Poslovi idu svojim ustaljenim tokom. Povoljne prilike nisu na dnevnom redu zato se bavite redovnim obavezama. Napeti odnosi na ljubavnoom polju su posledica novčanih transakcija. Zdravlje solidno.

VAGA

Pripazite se stresa iako ste danas specijalno tvrdoglavi. Emotivni mir pronalazite u svom bliskom okruženju. Ako se bavite trgovinom skloni ste većeim troškovima. Polje zdravlja bez tegoba.

ŠKORPIJA

Danas ste impulsivni jer imate probleme sa računima i kamatama. Smanjite nervozu i napravite plan. Imate dobru šansu da upoznate zanimljivu osobu i da provedete dan baš onako kako želite. Zdravlje osetljivo.

STRELAC

Usmereni ste na finasije i zaradu i to je ono što vas puni samopouzdanjem. Ipak čuvajte svoje adute do daljnjeg. Čuvajte se neprijatnosti na emotivnom polju. Ne otvarajte svoje srce na prvu nežnost. Osetljivo grlo i stomak.

JARAC

Vaše finasije delom zavise od poslovnog ortaka ili partnera. Osećate se distancirano jer niste odlučili kojim pravcem da krenete. Danas plenite šarmom i raspoloženi ste za ljubavne afere. Polje zdravlja bez većih promena.

VODOLIJA

Vaša energija je u manjem padu ali vi i dalje pokušavate da počnete nove poslovne projekte. Ipak danas imate bolji timski rad. Lepi događaji u porodici. Zato se vaš emotivni život nalazi u dobroj atmosferi. Čuvajte se prehlade.

RIBE

Savladajte agresivnost na poslu jer ste i sami pod stresom. U okviru privatnog posla budite oprezni sa novcem. Manji zastoj na polju ljubavi brzo rešavate. Polje zdravlja nije ugroženo većim tegobama.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar