Ovo su dva paklena RAZLOGA NATO agresije! Vučić: Ovo im govorim svaki dan

Predsednik se obratio građanima na Trgu Svetog Đorđa u Somboru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS 1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas na Trgu svetog Đorđa povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji 1999. godine.

– Nije mi niko pomutio razum ili pomračio pamet nisam postao izdajnik i to da mi govore oni koji su najtežu agresiju zvali kampanjama, a ne agresija na jednu zemlju. Moj posao je da krpz iglene uši provučem našu zemlju, jer nemate sa kim racionalno da razgovara. Mir i sloboda ne postoje u njihovom rečniku. Da sačuvamo našu decu. Da im damo zemlju na tacni i opravdanje ne daju. Zaboraviti možemo samo ako nas ne bude – za to nema opravdanje.

– Iz dva razloga su poveli agresiju – da pokažu svoju dominaciju i da nam otmu KiM, i nek ne izmišljaju, jer je sad Albanaca više nego tada i briga ih što Srba nema. Ne tiče ih se, samo im je važno da dobiju opravdanje. Ovo im govorim svaki dan. Poštovanje od njih dobićemo kad im priznamo sve. Koletarlna šteta ste vi zlikovci koji ste nam ubili decu. To što danas mirno šetate i glumite da ste slobodni i jaki, samo se zapitajte zašto je ovoliko ljudi na ovom trgu, što su došli. Nisu došli da oplakju, već da kažu lomili ste nam i kičmu i vrat, i niste nas ubili uprkos svi pokušajima, živeće ova Srbija. nećete nas slomiti – rekao je predsendnik.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar