Medalja joj izmakla za dlaku! Angelina Topić osvojila četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u Istanbulu!

Veliko bravo za mladu i talentovanu srpsku atletičarku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Youtube

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u dvorani u Istanbulu, pošto je preskočila visinu od 1,94 metara.

U konačnom zbiru, presudilo je rušenje na visini od 1,86 metara, pošto je po svim ostalim parametrima bila izjednačena sa trećeplasiranom takmičarkom iz Ukrajine, Katerinom Tabašnik, koja je takođe završila takmičenje sa tri rušenja na visini od 1,94 metara.

Ispod Angeline ostale su takmičarke kakva je Julija Levčenko iz Ukrajine (1,94 metara), potom Kristina Honsel iz Nemačke koja se domogla visine od 1,91 metara, Morgan Lejk iz Velike Britanije (1,86 metara) i Danijela Stančiju iz Rumunije (1,86 metara).

Što se Angelininog nastupa danas tiče, ona je iz prve preskočila visinu od 1,80 metara, potom je iz druge “otklonila” visinu na 1,86 metara, baš kao i onu od 1,91 metara, a iz prve je uspela da preskoči 1,94 metara. Ipak, dva centimetra više su se pokazala kao nepremostiva prepreka ovog puta.

U borbi za zlato ostale su Jaroslava Mahučik iz Ukrajine i Brit Virman iz Holandije, koja zaista senzacionalno nijednom nije rušila do visine od 1,96 metara.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar