Vučević: Večeras sam pričao kao sin, brat, suprug, nama trebaju žene prisutne u Srbiji (FOTO)

Na tribini je, osim ministra, govorila i premijerka Srbije Ana Brnabić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Instagram

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević prisustvovao je večeras na tribini “Žene -energija koja pokreće svet”, Opštinskog odbora SNS Palilula. Na tribini je, pored ministra, govorila i premijerka Srbije Ana Brnabić.

– Večeras sam pričao kao sin, brat, suprug, kao neko ko je sa vama, iz naroda, a ne kao političar, ministar. Jer ko izgubi kontakt s porodicom i prijateljima, taj najčešće zaluta i ne prođe dobro, a da ne bismo to doživeli, ja vam se obraćam kao neko ko zna šta znači imati majku, sestru, suprugu, drugaricu, kumu, koleginicu… i neću pričati o zakonskim rešenjima, ja vam kažem da nama ne trebaju procenti i koeficijenti, nama trebaju žene prisutne u Srbiji. Nama treba da vi, drage dame, uđete u kolo, ne da vas neko vuče za ruku i da kaže da bi trebalo već vi morate da budete deo svega ovog što se dešava ako želimo da prođemo dobro. Zato ne čekajte specijalne tretmane, jer vama ne treba specijalni tretman – jer niste nesposobnije, niste manje hrabre, niste manje pametne, sve možete da uradite ništa lošije, često mnogo bolje nego mi muškarci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)


To je realnost, a ja sam ponosan što sam deo Vlade gde je žena predsednica, imamo i ovoliko koleginica u Vladi i guvernerku. Ponosan sam na svaku damu bez obzira koji posao radi jer nijedan posao ne treba potceniti. Ponosam sam na nastavnice, medicinske sestre, vaspitačice, učiteljice, doktorke, oficirke, policajke, vozače gradskog prevoza i sportiskinje koje često donose više medalja nego muškarci sa Olimpijskih igara. Video sam da je naslov večerašnje tribine “Žene – energija koja pokreće svet”. Ja o svetu ne znam mnogo, ali znam da je Srbija ženskog roda i da vi treba da pokrećete Srbiju. Jer vi ste odlične i divne u svim svojim ulogama i sposobne ste da čuvate i bogatite našu Srbiju, jer ona je naša porodica- stoji na zvaničnom profilu prvog čoveka vojske.

BONUS VIDEO:



Izvor: nsuzivo.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar