Detalji TRAGEDIJE u Lučanima: Lidija prvi put sa BEBOM došla kod roditelja, pa poginula

Da tragedija bude veća, ona je u tom trenutku bila sa svojom šestomesečnom bebom, koju je gurala u kolicima i svojom majkom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shuterstock

Meštani Lučana i dalje su u šoku nakon što se u ovom malom mestu na Bjelici dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginula Lidija R. (32), rodom iz ovog grada.

Da podsetimo, u petak u popodnevnim satima, naočigled brojnih sugrađana, nju je pregazio kamion koji se kretao u rikverc i nije je opazio na vreme. Da tragedija bude veća, ona je u tom trenutku bila sa svojom šestomesečnom bebom, koju je gurala u kolicima i svojom majkom.

Prva verzija priče, kako su  kazali očevici koji su uzalud dovikivali vozaču kamiona da se zaustavi, jer, očigledno, nije video nesrećnu ženu, jeste da se Lidija spotakla, odnosno slučajno izgubila ravnotežu i pala pod točkove kamiona.

Međutim, kasnije će se ispostaviti da se žena sagnula da dohvati točkić koji je otpao sa dečjih kolica, nespretno se zateturala i podletela pod zadnji točak teretnjaka.

Verovatno je vozač kamiona nije video, jer mu je bila u takozvanom mrtvom uglu. Iako se on kretao veoma sporo, ona nije uspela da ustane na vreme. Sve se dogodilo u sekundi… Njena majka je pritrčala, ali joj nije bilo spasa. Začula se vriska i kuknjava, a odmah je došla i ekipa Hitne pomoći. Vozač kamiona je tada izašao iz kabine i uhvatio se za glavu… Čovek je doživeo nervni slom – ispričali su nam Lidijini sugrađani koji su očevici ove tragedije.

Nezvanično saznajemo da su telesne povrede koje je zadobila Lidija bile veoma teške, te da je na mestu nesreće podlegla povredama. Povrede su bile tako strašne da nesrećna žena nije ličila na sebe.

– Njeni roditelji su i dalje u neverici. Došla je sa bebom prvi put u posetu babi i dedi, kako bi bili sa unukom, a sve se pretvorilo u jezivu tragediju kakvu ovakav kraj ne pamti – rekli su nam Lučanci.

Nastradala Lidija R., inače, završila je Gimnaziju u Čačku, kao jedan od najboljih đaka u svojoj generaciji. Nakon toga, ništa manje uspešno je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je zasnovala porodicu i nedavno se porodila.

U rodne Lučane dan pre došla je u posetu roditeljima, kako bi videli svog šestomesečnog unuka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar