Odjeknula vest o CRKVI u koju dolaze RAZGOLIĆENE vernice, ali postoji jedan veliki problem (FOTO)

Ispostavilo se da objavljene fotografije nisu baš autentične

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
molitva protiv straha
Foto: Profimedia/ ilustracija/Vadim Arzyukov / Alamy / Alamy

Internetom se brzo proširila informacija da je u Atlanti u SAD osnovana crkva u kojoj se očekuje da vernici na misu dolaze što oskudnije odeveni.

Štaviše, prve fotografije dama sa zavidnim poprsjima brzo su počele da cure po raznim forumima, dok je približno 36 hiljada ljudi lajkovalo stranicu na Instagramu pod nazivom “New Glow Baptist Church”.

Naime, pre dva meseca neko je na njemu objavio 27 fotografija tamnoputih lepotica, uglavnom obučenih kao da se spremaju za striptiz bar, a ne za nedeljnu misu.

Međutim, upravo kada su pomenute fotografije izazvale potrebu da se kod mnogih probudi religiozna osećanja, sa sajta MandyNews stigao je hladan tuš, jer je potpisnik teksta došao do zaključka da je informacija o osnivanju ovakve crkve čista – laž!

– Suprotno izveštajima na raznim portalima i blogovima, ili viralnim fotografijama, naša temeljna istraga nam je otkrila da su informacije o baptističkoj crkvi New Glow lažne. Čini se da su sve fotografije objavljene na Instagramu napravljene korišćenjem AI softvera (veštačke inteligencije), odnosno takva crkva ne postoji ni na jednoj lokaciji u Atlanti – napisao je autor članka i nastavio:

– Dalje, saznali smo da link sa Instagrama vodi do platforme koja distribuira eksplicitan sadržaj uz pretplatu od 13 dolara. U osnovi, naš zaključak je da Baptistička crkva New Glow nije legitimna institucija.

U zaključku se navodi da su fotografije na Patreonu lažne i generisane veštačkom inteligencijom, kao i da izgleda da je neko koristio pominjanje crkve da bi podstakao kontroverzu i zaradio novac putem pretplate.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar