Otkrivena METALNA KASA u kući strave: Poznato šta se nalazilo u njoj i KO je, osim Belivuka, IMAO KLJUČ

Prema rečima sagovornika, na polici garaže, nađen je elektro-šoker, kojim su pripadnici klana mučili svoje žrtve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, E-Stock, Objektiv, Ilustracija

Veljko Belivuk (37), zvani Velja Nevolja, imao je u kući u Ritopeku metalnu kasu u kojoj je pronađen uređaj za video-nadzor, u kojoj su snimljeni svi posetioci „kuće smrti“, a ključ od kase, sem njega, imali su samo odabrani članovi njegovog kriminalnog klana.

Prilikom pretresa kuće u Livadicama 3, u kojoj su članovi klana ubijali svoje žrtve, u nedovršenom delu objekta, nađen je sistem za video-nadzor, saznaje Informer.rs, od dobro upućenih izvora iz istrage.

– U kesi sa računima nalazio se svežanj ključeva od kojih je jedan otključavao crnu metalnu kasu u potkrovlju kuće, dimenzija 0, 80 cm x 0,40 cm x 0,50 cm, u kojoj je pronađen uređaj za video-nadzor. Sam objekat je bio pokriven kamerama svuda oko kuće, dok su u prizemlju i garaži bili postavljeni monitori – navodi dobro obavešten sagovornik.

Prema rečima sagovornika, na polici garaže, nađen je elektro-šoker, kojim su pripadnici klana mučili svoje žrtve.

– Na stolu garaže nađena je kartonska kutija sa hirurškim rukavicama, kao i dva kotura široke, lepljive trake. Između kotlarnice i garaže pronađene su tablice sa znakom „STOP“, a u kupatilu, iza vrata, u kesi pancir maslinasto-zelene boje. U fioci spavaće sobe je nađen pištolj. Detaljnim pregledom prizemlja kuće, zidova dnevne sobe, kupatila, šanka kuhinje, kao i na pragu ulaznih vrata, sa spoljne strane, pronađeno je više tragova crvene boje, nalik na krv – kaže izvor.

Kako se saznaje, Belivuk je kamere na kuću postavio kada je kupio od optuženog Vlade Draganića, zvanog Drug ili Boske, za 135.000 evra.

Od tog novca, Draganić je kupio stan na Konjarniku, odmah preko puta Belivuka. U toj elitnoj zgradi, stanove je imalo još nekoliko članova Belivukovog klana. Kuća u Ritopeku nije prepisana na Belivuka, tako da se zvanično vodi na Draganića, od kojeg je oduzeta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar