“Vratila je na fabrička podešavanja”: Devojka napala radnicu u prodavnici, pa gorko zažalila (VIDEO)

Nije očekivala tako žestoku reakciju žene koja je slagala rafove, pa je dobila batine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@FightHaven

Na društvenoj mreži Tviter objavljen je snimak incidenta u jednoj prodavnici, a glavni akteri tuče su dve devojke.

Iako nije puno detalja poznato o tome gde se ovaj incident dogodio, kao ni ko su glavni akteri, na snimku se može videti devojka, koja je sa kapom na glavi ušla u prodavnicu i u trenutku kada se približila kasiru, odlučila je da se zaleti na radnicu s plavom kosom, koja je u tom trenutku slagala police.

Naime, ono na šta devojka, koja je prvobitno bila u ulozi napadača, sigurno nije računala, jeste spremnost druge devojke da se odbrani u ovakvoj situaciji, kao i snagu koju je u narednih nekoliko sekundi demonstrirala.

U trenutku kada je devojka sa kapom hitro prišla plavuši, verovatno s ciljem da je fizički napadne, usledila je njena najveća noćna mora.

Ona zasigurno nije očekivala da će plavuša tako vešto uspeti da joj se suprotstavi, do te mere da su se uloge napadača i žrtve u sekundi promenile.

Radnica je devojci zadala 12 žestokih udaraca, nakon kojih je devojka, vidno šokirana, uspela samo da prebaci kosu nazad s lica, obriše nos, te se skamenila pred kasirom.

Detalji ovog incidenta nisu poznati, ali ono što je sigurno jeste da ovoj devojci više neće pasti na pamet da nasrne na nekog, te da je iz ovog sigurno izvukla pouku.

Objavu na Tviteru obrzo su preplavile stotine komentara.

– Dobila je šta je zaslužila, ne započinji ono što ne možeš da završiš – naveo je jedan korisnik.

– Raspoloženje te devojke se u sekundi promenilo – konstatovao je drugi.

– Kada pokušaš da se (u video igrici) boriš sa glavnim likom bez da se nadogradiš, pa samo staneš i odeš na sporednu misiju – bio je jedan od komentara u kom se korisnik Tvitera osvrnuo na reakciju pretučene devojke, koja je prvobitno napala radnicu, pa ostala šokirana nakon 12 udaraca.

– 10-6 za plavušu – bio je jedan od komentara.

– Vratila je na fabrička podešavanja – samo su neki od komentara korisnika.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar