Ivanović progovorio o Kampacu posle poraza od Reala: Kad dođe, dođe

- Bili su malo viši od nas, a drugo nismo dobro zagrađivali loptu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u dvorani “Aleksandar Nikolić” od ekipe Real Madrida posle vrlo loše odigrane poslednje četvrtine – 59:79. Naravno, trener domaćih, Duško Ivanović ističe da je njegov tim mogao da slavi večeras.

– Ono što ste rekli sa ekipom. Mi smo imali šansu da pobedimo večeras. Ključno je bilo to što smo imali razliku, pa su dali dve trojke i vratili ih. Izgubili smo ideje, neki igrači su se demoralisali. Real je to iskoristio, kada su uzeli prednost, nisu je vraćali.

Dobio je Ivanović pitanje zašto su se neki igrači “plašili” da upute šut ka košu ili odigraju drugačije.

– Znate šta. Imali smo tri igrača sa loptom, Nedović, Marković i Dobrić. Ovi ostali ne znaju da igraju pik-en-rol, to nije njihova specijalnost. Marković je dao više nego što može. Ja ne mogu da kritikujem igrače na tome, vi ako hoćete, slobodno.

Podvlači da je njegova greška to što je Zvezda odigrala nekoliko lošijih napada večeras u situaciji kada je vodila, te da se loše i branila.

– Bili su malo viši od nas, a drugo nismo dobro zagrađivali loptu. Tavares je uzeo veliki broj skokova. Nije to bila razlika. Mi smo izgubili zato što smo kad smo imali prednost smo odigrali tri loše odbrane. Ne kritikujem igrače, to nije njihova greška, to je moja greška.

Zašto nismo večeras gledali Bentila? Odgovor je bio jednostavan…

– Imao je temperaturu, nije mogao da igra zbog toga danas.

Smatra Ivanović da razlika nije bila adekvatna.

– Kada se gleda krajnji rezultat, to je ogromna razlika. Nije bilo tako, jesmo stali, neki igrači nisu ni mogli, neki su imali preveliku minutažu. Za dva dana je sledeća utakmica, nema gledanja unazad.

Dobio je pitanje i za Kampaca, odnosno da li se nada da će uskoro doći na parket.

– Što se tiče Kampaca, ne razmišljam, kad dođe, dođe. Luka se oseća dobro, videćemo kako će biti sutra, ne mogu ništa sa sigurnošću da kažem.

Na kraju, viđena je i interesantna situacija. Reporter Telegrafa po imenu Stefan Lazarević upitao je trenera Zvezde o stanju Nikole Ivanovića, a ovaj se našalio zato što se u timu Zvezde nalazi igrač sa istim imenom i prezimenom.

– Jesi ti neki rođak? Verovatno si i ti dobar momak. Treba 15. da odradi još jedan pregled, pa ćemo videti kada će moći da se priključi nama.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar