Oglasio se legendarni Pele i poslao emotivnu poruku Nejmaru! (FOTO)

"Gledao sam te kako rasteš"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacije Hrvatske izbacila je Brazil sa Svetskog prvenstva u Kataru i plasirala se u veliko polufinale.

Posle ovog meča oglasio se legendarni Pele. Brazilska fudbalska zvezda ima 82 gdine i teško je bolestan, a i pored toga, sa velikom pažnjom prati Svetsko prvenstvo. Tako, Pele se oglasio i ostavio poruku za Nejmara.

– Gledao sam te kako rasteš, navijao sam za tebe svaki dan i konačno mogu da ti čestitam na izjednačenom broju golova sa reprezentacijom Brazila. Oboje znamo da je sve mnogo više od broja. Naša najveća dužnost kao sportista je da inspirišemo. Inspirišite svoje kolege, sledeće generacije, a najviše inspirišite sve koji vole naš sport. Nažalost, dan nam nije najsrećniji, ali ti ćeš uvek biti izvor inspiracije kakav mnogi teže da postanu.

– Naučio sam da kako vreme prolazi sve više naše nasleđe raste. Moj rekord je postavljen pre skoro 50 godina, a niko mu do sada nije prišao ni blizu. Ti si stigao dečko. Ovo pokazuje veličinu tvog dostignuća. Međutim, znaš, kao i ja, da nijedan broj nije veći od radosti kada predtsvaljamo svoju zemlju. Imam 82 godine i posle toliko vremena nadam se da sam vas inspirisao na neki način da dogurate doovde. Više od toga, nadam se da će tvoje dostignuće “zaraziti” milione ljudi koji te prate da prkose onome što izgleda nemoguće. Tvoje nasleđe je daleko od kraja. Nastavi da nas sve inspirišeš, ja ću nastaviti da udaram “vazduh sreće” sa svakim tvojim golom, kao što sam to činio u svakom meču – napisao je legendarni Pele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar