Snimak navijača koji TUČE DEVOJKU i gura je u gepek zgrozio javnost: OBRT na sudu sve je šokirao (VIDEO)

Brutalni napad snimali su prolaznici, ali je siledžija na kraju oslobođen optužbi na zahtev žrtve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen kp.ru

U proleće 2021. godine, u samom centru ruskog grada Krasnodara, pred prolaznicima, muškarac je pretukao i gurnuo devojku u gepek. Njen plač čuli su momci koji su prolazili i u poslednjim sekundama uspeli da je spasu od nasilnika.

Kada je agresor pokušao da pobegne, sprečila ga je policija tako što je blokirala put njegovom “BMW-u”. Par momenata pre nego što je pokušao da pobegne devojka je izašla iz gepeka, a jedan od spasilaca uspeo je da snimi šta se dešava.

– Ne želim da me snimaš – govorila je devojka kroz suze, brišući krv sa lica.

– Pokažite to kameri, potrebno je, inače neće biti kažnjen – insistirao je momak.

Mladić je odmah znao da će snimak biti jako važan dokaz u budućem procesu, ali se kasnije saznalo da je siledžija poznati “navijač” jednog fudbalskog kluba, piše KP.ru. Pravi šok usledio je na suđenju kada se žrtva iznenada zauzela za njega i tražila da ga oslobode.

Njihova imena nisu objavljena, ali je, kako prenosi ovaj ruski portal, na suđenju utvrđeno da je devojka upoznala napadača još 2018. godine, a nakon godinu i po dana su raskinuli. Navijač nije mogao da podnese raskid i fitzički je napao.

– Muškarac, koji se nalazi u rastrojenom stanju zbog neuzvraćenih osećanja, imao je zločinačku nameru da protivpravno liši slobode devojku. Zbog ljubomore potrčao je za devojkom, koja se spotakla i pala. Sustigavši je, muškarac ju je zgrabio za šal i poveo ka svom BMV-u – piše u presudi koja je nedavno doneta.

Takođe je utvrđeno da je devojka pokušala da pobegne, ali nije uspela. Zatim je gurnuta u prtljažnik, a nasilnik je pokušao da sedne na nju kako bi je sprečio da pobegne. Onda ju je pet puta udario po glavi, od čega je zadobila modrice i prelom nosa.

Uprkos tome, žrtva je na sudu izjavila da nema nikakva potraživanja prema svom bivšem dečku.

– Podnela je pismeni zahtev za obustavljanje krivičnog postupka protiv čoveka radi pomirenja. Ona je takođe objasnila sudu da joj je nadoknađena fizička, imovinska i moralna šteta, a nadoknađeni su joj i troškovi lečenja i izgubljena zarada – kazao je službenik suda za KP.ru.

Zbog toga je krivični postupak protiv muškarca prekinut, a on je pušten iz sudnice.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, kp.ru

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar