Sari je drugarica njene majke obećala POSAO u prestonici, pa je naterala da spava sa osmoricom za noć

Čim je srela gazdaricu restorana u kojem je trebalo da bude konobarica ova ju je zaključala u stan i oduzela joj dokumenta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nesrećna žena (31) iz Uzbekistana prijavila se za posao konobarice u jednom restoranu u Moskvi, ali ju je gazdarica umesto toga zarobila i primorala na s*ks sa njenim klijentima, prenosi portal Mash.ru. Takođe je šokantno da je vlasnica ugostiteljskog objekta navodno najbolja drugarica njene majke.

Sara, čije prezime nije objavljeno iz bezbednosnih razloga, postala je robinja makroa koja ju je zaključala u stan i svaki dan dovodila muškarce da je siluju.

Ona je na posao pristala 14. novembra i došla u rusku prestonicu da se sastane sa drugaricom njene majke. Tamo ju je ona, navodno, “umesto jutarnjom kafom, dočekala zaključavanjem u stanu u  Radijatorskoj ulici broj 1”. Tom prilikom joj je otela novac i dokumenta.

Prve večeri jadnu ženu je, kako kaže, posetilo osam muškaraca zaredom. Sara dodaje da se plaši da prebroji koliko ih je bilo za dve nedelje. Ako bi odbila, čekale su je batine i pretnje da nikada neće videti svoja dokumenta, novac i porodicu.

Srećom, Sara je nekako uspela da pobegne iz zatočeništva. Odmah zatim je otišla u policiju, a robovlasnica je privedena. Istraga je u toku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mash.ru

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar