“Nisam teška za održavanje”: Barbara Bobak ISKRENO o vezi sa Darkom Lazićem, evo šta joj otac govori

Bobak ističe da se uvek trudi da bude najbolja, te da nekada ume da bude i naporna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: ATA Images

Pevačica Barbara Bobak je u centru pažnje, kako zbog muzike tako i zbog bivšeg momka Darka Lazića sa kojim se nije rastala baš u miru.

Kako je rekla, više ne veruje muškarcima, pa shodno tome ne mogu ni da je povrede.

– Imam tendenciju i da se svetim prijateljima, To mi se desilo jednom ili dva puta u životu. Kada me neko baš povredi verovatno ću mu vratiti – kaže Barbara Bobak i dodaje da joj nije potreban muškarac da bi bila srećna.

– Sijam zbog sebe. Većina muškaraca je iz mene izvlačila taj sjaj. Takve sam izbore imala, to razrešavam sa svojim psihoterapeutom – istakla je ona, a onda otkrila da njen otac nikad nije odobravao njene izbore.

– Moj tata mene vrlo dobro poznaje i svestan je da sam pravila užasne izbore i to je bio redovan komentar i naravno bio je u pravu, kao što se može i primetiti.

Kako dalje navodi, smatra da je nju lako voleti i da “nije teška za održavanje”.

– Nisam teška za održavanje, ali muškarac je taj koji treba da bude jači. Svaka žena koja kaže da bi mogao da je zainteresuje neko ko nije uspešan ima veliki problem. Muškarac mora da bude u svakom smislu iznad mene da bi došao do mene – rekla je.

Pevačica je priznala da joj se povećala anksioznost otkad je ušla u svet estrade i da niko od starijih kolega nije bio tu da je uputi u detalje posla.

– Ni ne poznajem starije kolege, a i ove što ih znam bolje da ih ne znam – rekla je kratko aludirajući na Darka Lazića, koji joj, takođe, nikada nije udelio poslovni savet.

– Naša veza se nije doticala moje karijere i sve sam činila da ne bude tako, ali eto, desilo se da sam bila sa njim u tom periodu i sada ljudi tako pričaju. Šta da kažem, jesam, da, bila sam sa njim da bih se probila.

Barbara je prokomentarisala i odnos njenog bivšeg partnera za udatom ženom.

– Ako je on srećan, ja sam još srećnija. Ja njemu želim sve najbolje, a tu ženu ne poznajem, ali drago mi je – priznala je ona, pa otkrila da joj je ove godine proradio majčinski instikt:

– Da, pa sam kupila mačku. Šalim se, mislim da se to budi uz pravu osobu.

Bobak ističe da se uvek trudi da bude najbolja, te da nekada ume da bude i naporna.

– Trpam se producentima i tekstopiscima. Sve mene zanima i sve moram da čujem. Trudim se da nikada u poslu ne napravim ni jednu grešku. Imam velika očekivanja od sebe i mislim da je to realna stvar.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar