Često je gledate na TV ekranima: Ovo je supruga Buleta Goncića, skoro četiri decenije su zajedno (FOTO)

Kao čelno lice Kulturnog centra Beograda supruga Svetislava Buleta Goncića nebrojeno puta našla se pred televizijskim kamerama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pet godina glumac Bule Goncić i njegova izabanica zabavljali su se pre nego što su stali na ludi kamen, a od tog trena jedno drugome postali su najveći životni oslonac i podrška.

Kruna divnog odnosa koji i dan – danas glumac i dramaturškinja gaje dve su ćerke Isidora i Aleksandra, na koje su oboje vrlo ponosni. Mada se činilo da se Gordana Goncić skriva od javnosti, činjenica je da nam je mnogo češće nego što smo mislili ona bila pred očima.

Kao čelno lice Kulturnog centra Beograda supruga Svetislava Buleta Goncića nebrojeno puta našla se pred televizijskim kamerama, najpre pričajući na temu kulture i dramaturgije. Gordana je vrlo vredna i predana porodici, ali i suprugu koji kroz smeh tvrdi da je vreme od prvog poljupca do danas proletelo.

Foto: printscreen

– Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu – ispričao je ranije Bule.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar