“Marko je POVUKAO prijavu, ali i dalje imam zabranu prilaska”: Marija Bulat o nasilju u porodici

Marko je tvrdio da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Marko Bulat nedavno je prijavio suprugu, Mariju, da ga je pretukla jer nije hteo da je uspava, a sada je ovaj ljubavni odnos dobio novi epilog.

– Ne smem ništa da pričam o Marku, jer je na snazi i dalje zabarana prilaska. On je odmah nakon svađe povukao prijavu, međutim po službenoj dužnosti, zabrana prilaska i dalje mora da bude na snazi. Ne znam kada će isteći. Deca su kod mene. Ja ih vodim u vrtić, a Marko ih kupi iz vrtića i onda deca idu kod njega. Za sada Marko i ja komuniciramo samo preko telefona i to isključivo zbog dece, jer je bitno da smo u kontaktu, barem zbog njih. Ne bih smela ništa više da kažem, kada dođe vreme za sve, progovoriću – ističe Marija Bulat.

Podsetimo, Marko je tvrdio da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa.

Mediji su pisali da je ovog puta izbila svađa jer je Marko nju nazvao “narkomanom”, nakon što je u stanu pronašao “neke cevčice”, koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

BONUS VIDEO

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar