Prizor u kafiću zapanjio internet: Ljudi gledaju u PIVO i pitaju se kako je to moguće (VIDEO)

Gost je sedeo za šankom sa punom čašom, a onda je "intervenisao duh"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/The Sun

Neobičan trenutak uhvatila je nadzorna kamera u 167 godina starom pabu “The Blue House” u Sanderlendu u Engleskoj, a vlasnici su sada uvereni da je kafić uklet.

Naime, gost je sedeo za šankom sa čašom punom piva na sebi. U jednom trenutku čaša se sama srušila, a pivo se prosulo. Vlasnica paba Darla Anderson veruje da su natprirodne sile srušile pivo. Ispričala je kako je staklo palo kao da ga je neko namerno srušio, iako se niko ne vidi na kameri, piše Miror.

Ona je istakla da je dan ranije kafanu posetio sveštenik i rekao da je osetio prisustvo duhova u baru.

– Znam da sam samo gledao u staklo i odjednom se prevrnulo. Bilo nas je samo troje u kafani i niko od nas nije je prevrnuo. Ne nalazim ni jedno razumno objašnjenje zašto se to dogodilo – rekla je ona.

Odmah je pregledala snimak sa nadzorne kamere i uverila se da niko nije srušio čašu piva i da je pala sama od sebe. Nakon što je snimak objavila na Fejsbuku, kontaktirala ju je prethodna vlasnica kafane koja joj je rekla da se i njoj to dogodilo, ali da to nikada nije snimila. Neki gosti smatraju da nije u pitanju nešto natprirodno, već jednostavno da šipka nije ravna i da je staklo srušeno gravitacijom.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar