REČ ASTROLOGA

Nedeljni horoskop od 17. do 23. oktobra: U ljubavi moguće NESUGLASICE, na poslu suočavanje sa IZAZOVIMA

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Odlični aspekti Venere u Vagi i Marsa u Blizancima pomažu da nedelja počne veoma efikasno. Ovi aspekti raspiruju vaše emotivne talase. Tako će vaša komunikacija biti veoma napredna i dobro protumačena. Mars iz Blizanaca podstiče bolju saradnju. Venera osvetljava polje partnerstva pa je ovo nedelja u kojoj povezivanje sa ljudima i poslovnim saradnicima doprinosi boljem umrežavanju.

Ljubav

Ovo je nedelja u kojoj umete ali i dobro znate kako da rukovodite ljubavnim situacijama.Venera u Vagi će potpuno podgrejati ljubav u vašem polju partnerstva pa i ono što je bilo nerazumljivo ili nedostižno postaje lako i dostupno.Četvrtak je dan u kome treba da izbegnete ubeđivanja i kontrolu nad partnerskim odnosima.

Zdravlje

Veoma dobro.

BIK

Posao

Iako ste imali veoma zakočeni period sa mnogo prepreka ove nedelje osetićete određenu lakoću novog ritma. Saturn iz Vodolije olakšava vaše poslovne prilike. Niste u potpunosti osmislili strategiju nove stvarnosti ali ste u fazi prilagođavanja. Poslovi su spremni za realizaciju samo ako ste vi spremni za realne i praktične ciljeve.

Ljubav

Nije potrebno da čekate na ljubav jer već početkom nedelje imate velike šanse da se upoznate sa zanimljivom osobom. Mars u Blizancima i Venera u Vagi rade na vašem novom ljubavnom životu. Nemojte biti kritični prema različitosti jer će vas privući jaka suprotnost.

Zdravlje

Sasvim solidno polje zdravlja.

BLIZANCI

Posao

Ako ste hteli jače i bolje samopouzdanje ovo je nedelja u kojoj ćete osetiti vašu novu energiju. Veliko zadovoljstvo posebnim poslovnim potezima čini vas jako pozitivnim i zadovoljnim. Svaki loš raspored u obavezama je daleko iza vas već od utorka. Krajem nedelje očekujte snažan uticaj stečenih poslovnih planova.

Ljubav

Vaše polje ljubavi je naglašeno jer ste opčinjeni Venerom iz Vage. Ona je ta koja će ove nedelje raspiriti vateru ljubavi. Preuzmite vođstvo u ljubavi do četvrtka jer ste u stanju da napravite odličnu atmosferu ljubavi. Obratite pažnju na četvrtak jer Pluton iz Jarca napada Veneru u Vagi jakim kvadratom pa zato vaši emotivni odnosi mogu doći u problem zbog neprimerene komunikacije.

Zdravlje

Odlično se oseććate.

RAK

Posao

Ne blokirajte dobronamerne napore bliskih prijatelja. Potrebna vam je podrška jer ste veoma emotivni. Sve preživljavate kroz srce i osećanja. Zato su poslovni potezi teški i naporni. Međutim ako se bavite kreativnim ili umetničkim poslom dani pred vama mogu biti veoma inspirativni. Zato je bitno da odvežete klupko svog talenta i prepustite se stvaranju u umetnosti.

Ljubav

Ljubavne prilike su stvarno drugačije. Početak nedelje i dobar aspekt između Venere i Marsa poboljšavaju atmosferu u vašem ljubavnom životu. Zato je potrebno da osnažite svoje ciljeve u zajedničkom porivu ka porodici. Bez obzira koliku podršku imate od strane partnera ovo je nedelja iscelenja reči, dela i mnogih nesporazuma. Slobodni Rakovi mogu upoznati zanimljivu osobu.

Zdravlje

Zdravlje je sasvim solidno.

LAV

Posao

 Menjate probleme u dobre poslovne prilike.Ovo je nedelja jasnih planova ali i posvećenosti dugoročnim ciljevima. Zato je potrebno da neke situacije ostavite da se razviju polako i bez tenzije. Ako se bavite privatnim poslom imate dobre mogućnosti da osetiti novi dinamični ritam. Saturn je od nedelje direktan i to menja vaš poslovni ambijent. Neka ograničenja nestaju.

Ljubav

Polje porodice je naglašeno i vi osećate pripadnost novo nastaloj situaciji. Partnerski odnosi su na boljem nivou i zaslužuju dalje negovanje i pažnju. Vaše lekcije i prilagođavanje je završeno. Zato ste spremni na obaveze koje su vam bile veliki problem.

Zdravlje

Imate manji problem sa stomakom.

DEVICA

Posao

Savršena nedelja da postavite poslovne planove kako treba.Veliki pritisak koji ste do sada osećali polako popušta. Saturn je krenuo u direktan hod i to vam sklanja teret sa leđa. Ipak bitno je da se namestite kako treba  a ne kako baš vi želite. Ovo je nedelja dobrih poslovnih prilika i sjajnih planova. Od kraja nedelje imate nove ponude i nove prilike da se dobro organizujete.

Ljubav

Iako su pred vama neprijatne teme u odlukama o budućem ljubavnom pravcu imate dobre šanse da se dogovorite i napravite kompromis. Ne morate biti strogi i komplikovani u zahtevima pokušajte da se prilagodite zajedničkim potrebama. Imate puno mogućnosti da se pravilno ophodite prema potrebama emotivnog partnera. Mislite o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom.

VAGA

Posao

Ako budete dinamični i efikasni dobra rešenja su pred vama. Imate dobre šanse da ostvarite polsove koji će vam doneti prosperitet. Ipak sve je na vašoj volji i želji. Pprobudite borbeni duh u vama kako bi iskoristili dobar nivo početka dogovora ili ugovora. Počnite sa štednjom.

Ljubav

Nedelje počinje veoma lepo i snažno. tako da su ljubavne prilike solidne ali i neočekivane.. Međutim vašu harmoniju narušava kvadrat Venere U Vagi i Plutona u Jarcu. Zato pokušajte da savladate bes i naglu promenu raspoloženja. Zabava umrežavanje i druženje su eliksir za vaše raspoloženje krajem nedelje.

Zdravlje

Imate dobro opšte stanje zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao

Ako ste ogorčeni ili ljuti onada ovo nije povoljna nedelja za vas. Međutim ako ste savladali svoj ego očekujte dobre poslovne prilike i manje pomake na poslovnom planu. Osvežite poslovne poteze malim koracima. Ipak krajem nedelje posvetite se sebi i nekim malim dnevnim zadovoljstvima.

Ljubav

Slobodne Škorpije slobodno mogu tokom nedelje srušiti zidove nepristupačnosti. Menjate dnevni ritam i zato je ovo nedelja potpune zabave u susretima, ljubavi i druženju. Iskoristite dobre vibracije jakih emocija. Opustite se do četvrtka kada se kvadrat između Venere u Vagi i Plutona u Jarcu direktno odnosi na vašu ljubavnu priču. Oduprite se ljubomornim scenama i dominaciji nad partnerom.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje.

STRELAC

Posao

Ove nedelej možete rešiti sve pogrešne komunikacije ili nesporazume izazvane manjkom razumevanja. Povoljni aspekti mogu doneti i pomirenje sa osobama koje niste hteli u vašoj okolini. Zato je važno da manje kritikujete okolinu jer niko ne može biti kao vi a ne može ni da vas imitira.Pokažite svoju autentičnost u punom svetlu od petka.

Ljubav

 Ako niste bili u komunikaciji sa bivšim partnerom dobro je da početkom nedelje dobro razmislite da li to treba nastaviti. Niste u poziiciji da se družite sa osobama koje ste zapostavili.Međutim ovo je nedelja kada svoje potrebe i prioritete treba postaviti na prvo mesto.

Zdravlje

Manji problem sa nesanicom.

JARAC

Posao

Početkom nedelje možete sresti poznatu ili uticajnu osobu koja će vam pomoći na poslu.Na vama je da zgrabite i upslite sve prilike koje vam dolaze i koje su velika šansa za uspeh.Krajem nedelje poslovne prilike za napredak se još više uvećavaju. Zato je ovo dobar početak vašeg poslovnog napredka.

Ljubav

Ažurirajte ljubavne prilike ako ste slobodni Jarac. Ove nedelje imate dobre šanse da se sretnete sa zanimljivom osobom. Jarčevi koji su u vezi ili braku Saturn im donosi veliko olakšanje u komunikaciji i ljubavnom životu. Spremni ste da se ponovo povežete sa voljenom osobom ali na jednom dubljem nivou.

Zdravlje

Mogući problem sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Posao

Ovo je nedelja u kojoj možete dobro i snažno da promovišete svoje pređašnje poslovne napore. Veliki i novi poslovni projekat je pred vašim nosem. Imate dobre prilike da se postavite na mesto koje ste odavno želeli. Promovišite svoje veštine i pokažite sve poslovne adute i stečena iskustva. Krajem nedelje nije nemoguće da se pridružite još jednoj specijalizovanoj obuci.

Ljubav

Pojačani poslovni apetiti i prilike ostavljaju ljubav iza kulisa dnevnih doogađaja. Zato je ovo solidna nedelja ljubavi ako ste u braku ili dugoj vezi. Za slobodne Vodolije preostaje još malo vremena za avanuture i slobodu pokreta jer mogu okrenuti intresovanje prema jednoj veoma neobičnoj osobi.

Zdravlje

Imate sasvim solidno opšte stanje zdravlja.

RIBE

Posao

Poslovne prilike ove nedelje su solidne ali ne i preterano povoljne. Sve do ćetvrtka možete nešto i da postignete ako želite da uposlite nove situacije. Od četvrtka posvećeni ste nekrtnini koju posedujete. Zato ste u prilici da menjate ili renovirate svoje okruženje. Poslovi su napumpani dobrim  namerama ali lošim okolnostima.Krajem nedelje pokušate da se ne vraćate na stare poslove.

Ljubav

U ljubavi početkom nedelje imate osećaj da ste na ružičastom jastuku emocija. Međutim od četvrtka uočavate da poverenje koje ste dali ne uzvraća istom merom. Zto je ovo nedelja postepenog otrežnjenja i realnih činjenica u ljubavnom životu. Pokušajte da se držite realnih zajedničkih ciljeva.

Zdravlje

Odlično se osećate.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar