Čuvena srpska glumica umrla kao BESKUĆNICA, a otac joj se “kupao” u parama: Ovaj UŽAS doživela na kraju

Nju gledaoci najviše pamte po ulozi u TV seriji “Građani sela Luga”, za koju je u paru sa čuvenim Batom Živojinovićem dobila nagradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:printscreen

Glumicu Živku Matić javnost pamti po brojnim televizijskim ostvarenjima, ali malo ko je znao da je ona svoju starost dočekala na ulici, kao beskućnica.

Većina gledalaca Živku Matić pamti po vanserijskim ulogama u popularnim humorističkim televizijskim serijama “Ljubav na seoski način” i “Građani sela Luga”. Ona je ostavila trag, kako u filmskim, tako i u dramskim ulogama.

Umrla je u 75. godini u svom rodnom Požarevcu, 1998. godine, zaboravljena od svih. Svi su nekada uživali u njenim ulogama, ali malo ko je znao da je umrla u najvećoj bedi.

Živka Matić rođena je 1923. godine u vrlo imućnoj porodici čoveka koji je imao prvi automobil i koji je izvršio elektrifikaciju Požarevca, međutim, ubrzo se našla kao siroče, a usvojio ju je bankarski činovnik.

Nju gledaoci najviše pamte po ulozi u TV seriji “Građani sela Luga”, za koju je u paru sa čuvenim Batom Živojinovićem dobila nagradu, ali je i pored te uloge, imala brojna filmska ostvarenja.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Срамота позоришних и телевизијских кућа да они који су од њиховог рада живели и профитирали сада живе као бескућници. То је лепо рекао и Миодраг Петровић - Чкаља.

    Odgovori

Ostavite komentar