Vest za sve koji su krenuli na PUT: Na Horgošu putnička vozila čekaju 2 sata na izlazu iz zemlje

Alternativni putni pravac je most kod Novog Kneževca na putu Kanjiža - Novi Kneževac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ ALEKSANDRA ORLIC/ bg

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 15 časova putnička vozila čekaju na prelazu Horgoš, na izlazu 120 minuta, na Preševu, na ulazu 70 minuta, na prelazu Gostun i na ulazu i na izlazu 30 minuta, a na Batrovcima na izlazu 90 minuta.

Na teretnim terminalima vozila čekaju na Kelebiji 60 minuta, na Batrovcima 180, a na prelazu Šid 120 minuta.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na izmenjeni režim sao braćaja na pojedinim deonicama na kojima se izvode radovi, pa tako za nedelju i ponedeljak najavljuje radove od 22.30 do 03 časova na deonici puta kroz Beograd od petlje Autokomanda do petlje Aerodrom.

Podsećaju da je od juče na zabrana saobraćaja za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona na deonici Senta – Čoka, na mostu preko Tise, dok je saobraćaj za ostala vozila ograničen na 20 km/h.

Alternativni putni pravacje most kod Novog Kneževca na putu Kanjiža – Novi Kneževac.

Produžavaju se do 30. novembra radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj traci na mostu preko Save, a na deonici petlja Surčin-petlja Ostružnica. U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), u pravcu Beograda ka Novom Sadu. Do 30. novembra na deonici Kosjerić – Varda – Kostojevići, izvode se radovi na rekonstrukciji puta. Radovi će se izvoditi tokom svetlog dana, a saobraćaj će se povremeno odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila tokom izvođenja radova.

Produžavaju se radovi do 20. septembra na pojačanom održavanju dela auto-puta na deonici petlja Ražanj – petlja Aleksinački Rudnici, kod petlje Ražanj, u smeru Niš-Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Niš – Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, smer Beograd – Niš, u dužini od 4,1 km.

Produžavaju se radovi na sanaciji klizišta „Bušinsko polje“ na deonici Bajina Bašta – Perućac. Radovi će se odvijati do 3. oktobra u periodu od 7 do 22 časa.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar