Oteli su mi pesmu i dali je Ceci: Vesna Zmijanac otkrila do sada NEPOZNATE detalje, evo o kom hitu je reč

Ovo do sada nikada nije otkrila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Postoji samo jedna pevačica narodne muzike za koju su se rok i pop zvezde nekadašnje stare Jugoslavije bukvalno otimale ko će da joj uradi bar jednu pesmu, i to je Vesna Zmijanac. Za nju su neke od najpoznatijih pesama pisali Dino Merlin, Bajaga, Željko Joksimović…

Međutim, malo je poznato da je skoro ceo album „kraljici tuge“ baš pred početak građanskog rata u bivšoj Jugoslaviji navodno trebalo da uradi Oliver Mandić. Ona je sa njim, kao duetsku pesmu 1992. godine snimila pesmu „Zlato, srećan put“, ali ta verzija ovog, sada već evergrina, nikada nije ugledala svetlost dana.

Foto: Youtube/printscreen

-Ja sam to otpevala, sada kad se setim, raspametim se koliko je to bilo dobro. A onda su mi tu pesmu oteli. Oliver, svaki put kada me sretne mi obećava da će tu našu verziju pustitii u etar, ali to se nikada nije desilo. Zašto? Pitajte njega, i ja bih volela ponovo da je čuje“, kazala je Vesna za Kurir, dok je gostovala na Roštiljijadi u Leskovcu. Pomenutu pesmu je tri godine kasnije na svom albumu „Fatalna ljubav – objavila Svetlana Ceca Ražnatović.

Već i vrapci znaju da je par pesama, koje su bile pisane za Vesnu kasnije otpevala Ceca, poput „Kukavice“ i „Idi dok si mlad“. Vesna je skoro priznala da je i Merlinova pesma „Beograd“ bila najpre namenjena njoj.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar