Nastupom Željka Joksimovića počinje serija koncerata “Beograd pobeđuje”

Koncerti će se održavati ponedeljkom, sredom i petkom u 18 sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/E-Stock/caslav vukojicic

Na platou ispred Starog dvora u ponedeljak, 20. aprila, biće održan koncert Željka Joksimovića čime će početi serija koncerata pod nazivom “Beograd pobeđuje” koji će se održavati ponedeljkom, sredom i petkom u 18 sati.

“Tim koncertima želimo da zahvalimo pre svega građanima Beograda na dispicplini i strpljenju i na tome što zajedno uspevamo da izdržimo sve ovo što se dešava za vreme epidemije korona virusa”, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić za Tanjug i najavio da će u sredu, 22. aprila, nastupiti Tijana Bogićević.

Naveo je da će građani koncerte moći da prate onlajn putem linka live.beograd.gov.rs i na programima RTS 2, Studio B i K1.

“Na ovaj način šaljemo poruku da je Beograd solidaran sa svetom, da svi treba da pomažemo jedni drugima i da umetnost, iako ne može da pobedi koronu, može da pomogne da svi zajedno lakše prođemo kroz ovu situaciju”, rekao je Vesić.

Zahvalio je svim umetnicima koji su se odazvali pozivu da učestvuju u ovim koncertima.

“Na ovaj način ćemo pokazati da možemo da pošaljemo divnu sliku iz Beograda i da iz ovoga zajedno izađemo jači”, dodao je zamenik gradonačelnika.

Željko Joksimović je poručio da je u ovom trenutku najvažnije da se držimo zajedno, da čuvamo jedni druge i da iskažemo kolektitvni duh, kao što smo to oduvek i činili.

“Pesma ne poznaje granice, ona je univerzalni svetski jezik koji svi razumeju i kojim komuniciraju. U danima uskršnjih praznika ulice će biti prazne. Ostanimo u svojim domovima i zajedno podelimo nadu da bolji dani dolaze”, kaže Joksimović.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

ORIO se APLAUZ sa Slavije! Radnici komunalnih preduzeća aplaudirali u znak podrške lekarima (VIDEO)



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar