Oglasila se vlasnica KLINIKE u kojoj je pacijentu slomljen VRAT: “Više od tri meseca nisam ušla tamo”

Nakon informacije da "Balans medika" nije imala dozvolu za rad, Šunić je rekla da stvar treba prepustiti istražnim organima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jadranka Šunić Makić, vlasnica “Balans medike” u kojoj je pacijentu tokom tretmana kod kiropraktičara slomljen vratni pršljen, zbog čega je upao u komu i preminuo, navodi da tri meseca nije otišla u kliniku, ali da je u kontaktu sa zaposlenima.

Nakon informacije da “Balans medika” nije imala dozvolu za rad, Šunić je rekla da stvar treba prepustiti istražnim organima.

– Više od tri meseca nisam ni otišla u “Balans mediku” jer ne smem da izlazim iz kuće zbog teških alergija. Kad nešto treba, devojke mi se javljaju. Bolje je prepustimo stvar istražnim organima. Sve će se ispitati – rekla je za Kurir Šunić Makić čija je klinika zaključana nakon smrti pacijenta.

Na pitanje da li je ima dozvolu za rad, Šunić nije dala konkretan odgovor, već je rekla samo da “ima neke papire u registratoru” u “Balans medici” i da će istražni organi sve utrvditi.

Prethodno se pojavila nezvanična informaacija da “Balans medika” nije imala dozvolu za rad:

– Klinika za alternativnu medicinu “Balans medika” radila je bez licence, a zdravstvena inspekcija resornog Ministarstva nije u mogućnosti da izvrši kontrolu te ustanove jer je onemogućen ulaz u njene prostorije – nezvanično kažu u Ministarstvu zdravlja.

Milan Đurić, podsetimo, preminuo je nakon tri meseca provedenih u komi pošto mu je kiropraktičar na klinici “Balans medika” slomio vratni pršljen tokom tretmana.

Đurić je 24. marta otišao u “Balans mediku” da mu nameštaju pršljen “atlas”, ali je već u 16.40 sati iz te privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar