I bogati plaču: Poznati glumac platio VRTOGLAV iznos za kuću zbog JEDNE stvari, pa shvatio da je PREVAREN

U intervjuu ispričao šta mu se desilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Holivudski glumac Bred Pit krasi naslovnu stranu magazina “GQ”, a javnost je imala retku priliku da čuje nešto o njegovim osećanjima. Ovom prilikom glumac je prvi put priznao kako su ga prevarili prilikom kupovine imanja u Francuskoj

Glumac je u intervjuu koji je obišao svet sa fanovima podelio i nešto što mu se dogoodilo u Francuskoj.

Foto: Shutterstock

Prilikom kupovine imanja u Francuskoj “Château Miraval” Bred je ispao naivan jer je poverovao prodavcima kada su mu rekli da je tu zakopano srednjevekovno blago koje treba da se iskopa.

Breda je prevario neimenovani muškarac koji mu je rekao da njegovo imanje zbog toga vredi više od 60 miliona doalra koliko ga je platio sa Anđelinom Džoli 2008. godine.

– Bio sam opsednut tom pričom. Tokom cele jedne godine bilo je to sve o čemu sam mogao da razmišljam. Osećao sam neverovatno uzbuđenje zbog cele priče – rekao je Bred, koji je čak nabavio rudarsku opremu za lov na blago.

– Možda to ima neke veze s tim gde sam odrastao. Uvek se pričalo o skrivenom zlatu zakopanom u planinama Ozark i te priče su me fascinirale – dodao je on.

Na kraju je shvatio da blago ne postoji, ali je priznao da mu je lov bio zanimljiv.

– Dobro, lov je bio uzbudljiv – rekao je.

A prevarant je priču učinio uverljivom jer bi se ispod dvorca zaista moglo nalaziti zakopano blago. Château Miraval smešten je uz drevni rimski trgovački put, imanje je veliko, a na njemu se nalazi niz građevina, uključujući kapelu iz 13. veka u kojoj su se on i Anđa venčali.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, GQ

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar