“Porodica je PRVA koja mora da sazna da li je to Matej ili nije”: Oglasio se načelnik hrvatske policije

Delegacija hrvatske policije na čelu s Gerovcem stigla je ranije danas u Beograd

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Printscreen, Wikipedia

Porodica je prva koja mora da sazna je li to Matej ili nije. Obdukcija bi trebalo da bude gotova sutra. Kada bude gotova, onda će se moći reći šta je bio uzrok smrti, rekao je večeras Antonio Gerovac, načelnik hrvatske kriminalističke policije.

On se večeras novinarima obratio na mestu na kojem je krajem decembra nestao Splićanin Matej Periš.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Delegacija hrvatske policije na čelu s Gerovcem stigla je ranije danas u Beograd.

Podsetimo, jutros je objavljeno da je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno telo mlađeg muškarca koji odgovara opisu nestalog Mateja Periša. Kako se saznalo, na telu mladića pronađen je srebrni sat, tamna majica sa aplikacijom, farmerke i jedna bela patika, a u džepu mobilni telefon.

Sve pronađeno odgovaralo je opisu stvari koje je u noći nestanka na sebi imao Matej Periš. Aplikacija na majici na telu identična je onoj koju je Periš kobne noći nosio. To što je mobilni telefon pronađen u džepu farmerki, još jedna je potvrda da je u pitanju on, jer je signal s njegovog telefona u kobnoj noći poslednji put lociran kod Velikog ratnog ostrva, što znači da je mobilni bio kod njega kada se našao u vodi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. 100% je on i 100% nikada nećemo saznati zašto je ušao u reku i krenuo da pliva, ja mislim da je jedino on mogao na to da odgovori jer totalno je ne razuman i ne logičan postupak, pogotovo ako je i na onom snimku gde se vidi da neko pliva bio on, a vrlo verovatno da jeste, jer taj plivač nije plivao ka obali već ka sredini reke, nema mi logike da je pokušao da se ubije ali njegovi postupci govore u prilog tome. Posle ovoliko vremena nisam siguran da li obdukcijom može da se utvrdi prisustvo supstanci koje bi mogle da utiču na njegovu svest jer 30. decembra, noću skočiti u Savu može da bude ili zato što ti je život ugrožen pa pokušavaš da pobegneš ili zato što ne želiš više da živiš, sve ostalo nije svesno i racionalno, a najviše se čini da je upravo nešto tako u pitanju

    Odgovori

Ostavite komentar