REČ ASTROLOGA

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja: POMRAČENJE u Škorpiji donosi PROMENE u poslu, zdravlje bez tegoba

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Pomračenje u Škorpiji  16.maja označava i boji celu radnu nedelju. Naglašeno razmišljanje o novcu ulaganju i veoma logičnim strahovima da ne pogrešite. Zato je ovo nedelja bitnih oodluka baš u vezi novca i investicija a kod nekih Ovnova i dilema oko podizanja kredita. Razmišljajte bez odluka do kraja nedelje kada će vam neki ciljevi biti mnogo jasniji nego početkom nedelje.

Ljubav

Na polju ljubavi odmeravate i duboko razmišljate o ključnim promenama koje mogu da utiču na vaš budući zajednički život. Zato je u emotivnom smislu ovo vreme posmatranja sebe u budućnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zdravlje

Pokušajte da povedete više računa o zdravlju i vitalnosti.

BIK

Posao

Vi ste se 19, novembra 2021 godine već promenili kada  je pomračenje Meseca bilo u Biku. Zato je   pomračenje Meseca u Škorpiji 16. maja  rezultat tih promena. Ipak ovo je nedelja u kojoj čistite misli okolinu odluke i potpuno novi pokušavate da pridobijete poverenje od ljudi do kojih vam je stalo. Krajem nedelej moguće još jedno razočarenje. 

Ljubav

Vaša aktivnost na polju ljubavi je malo utihnula ali već krajem nedelje kada se Mars odvoji od Neptuna u Ribama vaši napori da popravite vezu dobjaju nove šanse. Zato je drugi deo sedmice mnogo povoljniji  za razumevanje i komunikaciju.

Zdravlje

Vaše zdravlje je veoma solidno.

BLIZANCI

Posao

Vi ste i dalje u redovnoj poslovnoj gužvi ali vam pomračenje Meseca u Škorpiji daje jasniju sliku gde i kako da delujete. Iako ste pod stresom kraj nedelje obećava da ćete biti bistriji u poslu i odlukama. Potrebno je da pogledate istini u oći ma koliko bila bolna.

Ljubav

Tokom ove nedelej dolazite do istine ali na razne načine. Tako rešavate probleme koji su se nakupili ako ste u dugoj vezi ili braku. U suprotnom slobodni Blizanci pokušavaju da usmere svoj emotivni život ka novom i ozbiljnijem početku.

Zdravlje

Mogući problemi sa bešikom.

RAK

Posao

Ne odgovara vam trenutni tranzitni aspekt Marsa jer vam zamagljuje poslovne ciljeve i planove. Međutim to će već sredinom nedelje biti drugačije. Možete računati na bolju poslvnu situaciju i jasnije sopstvene planove. 

Ljubav

Kada vam neko govori ono što želite da čujete vama je toliko lepo da ne postavljate suvišna pitanja. Ipak od 21 . maja postavićete nezgodna pitanja partneru koji ako vam iskreno odgovori pravi manji problem u održanju trenutne veze. Ne zaboravite na pomračenje Meseca u Škorpiji koje upravo otkriva skrivene namere ili laži.

Zdravlje

Dobro se osećate.

LAV

Posao

Kod vas su promene žive i više nego jasne. Međutim, ove nedelje možete imati gubitak na finansijskom planu, pa je to razlog zašto upadate u nervozu i nezadovoljstvo. Međutim, do kraja nedelje shvatate da je bitnije ono što imate od onog što ste izgubili.

Ljubav

Vaša dinamika putovanja pokreta ili promene države je za divljenje. Vi ste svetski putnik kome nije potreban dom. Zato će slobodni Lavovi poželeti da se umire u nekoj sigurnijoj luci ljubavi. Oni koji su u vezi zadovoljni su onim što su izgradili i stekli na emotivnom i ljubavnom polju.

Zdravlje

Odlično se osećate.

DEVICA

Posao

Nije vam dozvoljeno da se previše brinete ako se pripremite na zastoj u komunikaciji, na otkazane poslovne dogovore i sastanke koji se odlažu. Jednostavno ste ušli u takvu energiju koja vam ne dozvoljava da se dobro organizujete. Krajem nedelje neka vrata će se sigurno otvoriti baš kada vam zatreba.

Ljubav

Pomračenje Meseca u Škorpiji daje vam specifično osećanje da nešto nije u redu. Nešto u partnerskim odnosima nije kako ste vi projektovali u glavi. Zato će ovo pomračnje otvoriti stare nedoumice i neslaganje. Krajem nedlje ako ste u vezi bavite se poboljšanjem odnosa ili otrežnjenjem koje nije bezazleno u vašem slučaju.

Zdravlje

Imate solidno opšte zdravlje.

VAGA

Posao

Poslovne promene menjaju režim vaše dinamike i posla kojim se bavite. Menjaju se poslodavci ili šefovi, a najviše se menjaju vaše dosadašnje pozicije. Zato vas sve to zajedno uvodi u paniku zbog buduće sigurnosti. Promene su neminovne, ali nije kraj jer već krajem nedelje možete započeti nove projekte.

Ljubav

Emotivno ste disharmonični. U dilemi ste između praktične i nepraktične ljubavi. Najbolje je da se slušate svoje naglašene instikte koji će vam reći na kojoj ste strani. Emotivno ste zreli i možete doneti odluku od četvrtka.

Zdravlje

Polje zdrvlja je bez većih tegoba.

ŠKORPIJA

Posao

Pomračenje Meseca u vašem znaku donosi šanse i prilike da rašćistite svakodnevnicu. Ovo je nedelja u kojoj je potrebno da definišete ciljeve odluke i poslove. Zato je bitno da iskoristite ovaj planetarni događaj na svoj jednistven način I popravite što je bolje moguće status na poslu.

Ljubav

 Nemate problem u ljubavi zbog okoline već zbog nedostatka komunikacije i objašnjenja. Pomračenje Meseca u Škorpiji donosi moć revitalizacije ljubavi. Krajem nedelje imate ozbiljnu temu na meniju emotivnih odnosa.

Zdravlje

Mogući problemi sa reproduktivnim organima.

STRELAC

Posao 

Vi ste već odlučili da promenite stav prema timu sa kojim sarađujete ili prema posodavcima od kojih zavisite. Ova nedelje je pravo vreme da primenite sve ono o čemu ste razmišljali. Zato krajem nedelje dobijate novo okruženje na poslu.

Ljubav

Bilo je potrebno mnogo truda da račistite sa duhovima prošlosti. I baš kada ste to uradili, dobijate poziv od osobe koju davno niste čuli ni videli. Na vama je da razmislite šta dobijate, a šta gubite vraćanjem u vezu koja davno nije uspela.

Zdravlje

Odlično se osećate.

JARAC

Posao

Iako vaš raspored dnevnih obaveza nije popunjen, nemojte žaliti zbog toga. Od četvrtka vaša poslovna dinamika se menja i vi pokušajte da birate poslovne saradnike, jer ste se već dobro opekli sa nepouzdanim i neodgovornim poslovnim partnerima.

Ljubav

Vaše emotivne granice su veoma čvrste, pa je sa pomračenjem Meseca u Škorpiji početkom nedelje pravi trenutak da ih učinite manje propusnim. To opisuje samo jedan mali ustupak voljenoj osobi koji mnogo poboljšava zajednički život.

Zdravlje

Imate manje tegobe sa disanjem.

VODOLIJA

Posao

Neodoljive promene su na vidiku. Menjate status posao selite se ili menjate poslovno zanimanje. Ipak, pojedine Vodolije mogu biti grubo probuđene iz svoje poslovne bajke. Pomračenje Meseca u Škorpiji nije samo promena već i saznanje koliko vredimo. To je lekcija koju ćete naučiti tokom ove nedelje.

Ljubav

Dobro je za vas da ovo nije vreme za skromnost ili manje očekivanje zato krenite osobu koja vam se čini nedostižna. To je ono što je bitno da shvatite jer nema nedostižnih ljubavi. Pomračenje Meseca u Škoorpiji donosi bitne promene u vaš emotivni svet.

Zdravlje

Savim je dobro vaše zdravlje.

RIBE

Posao

Odlična radna nedelja ispred vas uprkos nejasnim vidicima gde idete i šta radite. Povoljni trendovi se nastavljaju i ne možete sprečiti radost koju treba da osećate. Zadovolnji ste rezultatima koji jasno ocrtavaju vaš poslovni put.

Ljubav

Nema granica u ljubavi ni ograničenja u emocijama koje dajete samo je poverenje još uvek na testu. Vi ne verujete emotivnom partneru jer mislite da niste zaslužili toliko ljubavi. Krajem nedelje veoma jasno vidite da su emotivne situacije čiste i bez kalkulacije.

Zdravlje 

Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar