“Sve će da pukne kao balon”: Srpski astrolog izneo PREDVIĐANJA, evo šta USKORO čeka svet

Dušan Veličković je istakao da strahuje od upotrebe biohemijskog oružja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanovic, shutterstock

Astrolog Dušan Veličković je naveo da će retrogradni Merkur koji kreće 10. maja i traje do kraja ovog meseca posebno uticati na Vodolije, Bikove, Blizance, Ovnove i Ribe, ali da i pored toga svi treba da vode računa šta potpisuju i kako reaguju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na nebu će se 18. maja dogoditi konjukcija Marsa i Neptuna, a astrolog je istakao da se boji nekog biohemijskog oružja.

– Bojim se da će tamo negde biti bačeno neko hemijsko oružje. To je planetarno. Na ličnom nivou moguća su trovanja alkoholom ili hranom, čak i lekovi mogu imati kontraindikaciju – rekao je Veličković za Kurir televiziju.

Foto: Alexander NEMENOV / AFP / Profimedia

On kaže da je važan datum i 21. maj, dan konjukcije Sunca i Merkura.

– Sunce predstavlja vladare, predsednike država i kada se oni sretnu. Oni moraju da rade svoj posao. Sve što ima veze sa Suncem, ima veze sa vladarima. Sve će da pukne kao balon za dvadesetak dana – kaže Veličković.

Mars u konjukciji sa Jupiterom, koji dolazi krajem maja je fantastičan aspekt, kaže Veličković.

– Jupiter je najveći dobrotvor, sve dobro dolazi nam od njega. Jupiter je zakon i pravda i tada ima šanse da se sklopi neko primirje. To je fantastičan aspekt – kaže Veličković.

S obzirom na to da Jupiter ulazi u znak Ovna krajem maja, Veličković procenjuje da je to sjajan period za nove početke.

– Jupiteru treba dvanaest godina da obiđe ceo jedan krug, ovo je sada početak jednog ciklusa koji će trajati dvanaest godina. U svakom slučaju predstavlja nešto novo i neki početak i moguće da će doći do spuštanja energije kada je u pitanju rat – kaže Veličković.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

  1. Znaci ako Putin baci hemijsko oruzje ili neko drugi nisu oni krivi nego Jupiter tako naredio kada se sreo sa Merkurom? Onda smo se ogresili o Hitlera, mozda covek stvarno bio dobar nego Saturn i Uran doneli takvu odluku

    Odgovori
  2. Kako to" čak i lekovi mogu imati kontraindikaciju"?!? Kao da je tvoj mozak u konjunkciji sa pameću, ma šta to značilo.

    Odgovori

Ostavite komentar