REČ ASTROLOGA

Nedeljni horoskop od 9. do 16. maja: Mogući su problemi sa FINANSIJAMA, obratite pažnju na ZDRAVLJE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za nedelju pred vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Iako je Venera u vašem znaku, neće doprineti laganom početku poslovne atmosfere. Ipak, sa druge strane, od srede možete računati na uticaj male sreće jer Jupiter ulazi u vaš znak kako bi doneo nove povoljne poslovne ponude. Dok bude gostovao u vašem vatrenom elementu, donosi poverenje u uspeh i jača vaše poljuljano samopouzdanje. Imate sve prilike da se pozabavite tajnim dogovorima koji se mogu dobro isplatiti. Od utorka računajte na manje poslovne zastoje i povremene probleme u komunikaciji. U tome vam svesrdno pomaže retrogradno kretanje Merkura. Krajem nedelje mnoge dogovore morate ponoviti.

Ljubav

Mars je u vašem polju tajni i to vam dovoljno govori o posebnoj energiji koju osećate tokom nedelje. Uradite neke stvari na drugačiji i kreativniji način. Pri toj naglašenoj potrebi oslonite se na Veneru u vašem znaku koja će pojačati seksualnu energiju, ali malo drugačije čudnije i veoma intezivno. Zato je ovo nedelje u kojoj možete prikazati svoje skrivene ljubavne veštine. Jupiter u vašem znaku od sredine nedelje donosi brze i jake ljubavne avanture.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zdravlje

Čuvajte zglobove.

BIK

Posao

Nije tačno da možete podneti bilo kakvu kritiku ili ogovaranje iza leđa. Veoma interesantni aspekti naglašavaju vaše polje novca. Zato ne kupujte ništa i ne trošite novac na stvari koje možete preplatiti. Retrograni Merkur  može vam doneti izgubljene prevode, ponavljanje mejlova ili nedovoljno dobre poslovne dogovore koji se mogu ponavljati bez vidljivih rezultata.

Ljubav

Na vaša vrata ljubavi kuca veća i bolja taktika koja vas vodi do dogovora sa emotivnim partnerom. A usled retrogradnog Merkura, zauzeti Bikovi mogu imati problem sa finasijama. Posledica koju redovno iskušavate tokom nedelje vezana je za netaktičnost neljubaznost i nedovoljnu spremnost da čujete drugu stranu. Zato se nemojte iznenaditi ako imate previše situacija koje se ponavljaju kao loš izbor vaših misli i planova.

Zdravlje

Nemate veće zdravstvene tegobe.

BLIZANCI

Posao

Merkur je od utorka retrogradan u vašem znaku i to je svakako promena energije u svakodnevnom životu. Zato se nemojte osoloniti na neproverene informacije, potpisane ugovore, jer to više ne važi. Krše se dogovori i unapred postavljeni ciljevi. Zato je ovo nedelja u kojoj ponavljate bezbroj razgovora koji ne daju rezultate. Popustite sa tvrdoglavom silinom odluka, jer ionako ništa nećete odlučiti.

Ljubav

Najviše volite da budete zanimljivi i uvek očekujete pozitivne reakcije kod suprotnog pola. Međutim, ovo je nedelja mešanih situaija koje vas dovode do ludila. Previše komunikacije, preterano obećanje, koje uporno ne ispunjavate dovodi vas u probleme sa emotivnim partnerom. Vaš šarm je ove nedelje na velikom ispitu.

Zdravlje

Moguće je da prestanete sa ubistvenim navikama.

RAK

Posao

Prošli ste kroz faze promena i kao kameleon prilagođavate se situaciji koja vas okružuje. Iako otežani dogovori i novi polsovi vi se nekako borite da ostanete na poziciji koju ste već zauzeli. Zato ovu nedelju posvetite problemima koji su stavljeni u fioku, jer će vam oni pomoći da se potpuno prilagodite novim poslovim uslovima.

Ljubav

Veoma naglašena osećanja empatije ove nedelje donose vam prejake emocije. Veoma ste senzitivni i to javno ispoljavate. Znajte da, kada dajete srce na dlanu, možete brzo zažaliti. Budite realni, ali štedljivi u potrebama, ali i otvorenom iskazivanju ljubavi.

Zdravlje

Imate sve šanse da popravite svoje zdravlje.

LAV

Posao

Nećete uspeti da se izboritte sa jakom energijom snage volje i aktivnosti, jer vas čekaju manji zastoji na poslovnom planu. Lepo ste sve isplanirali, ali ništa ne ide po vašem rasporedu. Zato je tokom nedelje prisutna nervoza i veliki bes upravo zbog neophodne energije strpljenja. Budite spremni da krenete i stanete da radite i istovremeno odmarate. Takođe, tokom ove nedelje budite svesni zastoja i slabijih realizacija.

Ljubav

Nije nemoguće da se na par dana ili tokom cele nedelje vratite unazad u prošlost, želeći da se iskupite. Ipak, imajte u vidu da je ovo nedelja nesporazuma, slabog razumevanja i nadasve veoma loše enrgije za početak veze.

Zdravlje

Moguće je da se ponove zdravstveni problemi koje ste već iskusili.

DEVICA

Posao

Na vašem poslovnom putu ništa nije onako kako ste isplanirali, već onako kako niste ni sanjali. Nije dobro vreme za kupovinu, obratite pažnju na male kvarove na automobilu koji se mogu pretvoriti u noćnu moru. Od utorka, neke poslovne neudobne situacije se mogu ponoviti i ponovo vam napraviti problem.

Ljubav

Previše ste se zaleteli i očekujete da je sve već rešeno. Retrogradni Merkur će vam raspršiti očekivanja i vratiti na ponovljeni start u ljubavnom i emotivnom životu. Zato će Device koje su nedavno raskinule vezu ili brak imati novi pokušaj pomirenja. Koliko ćete uspeti u tome, zavisi od natalnih aspekata koji vam odobravaju ili neodobravaju ponovni sudbinski početak ljubavi.

Zdravlje

Ako ste imali hronične probleme u janauaru, mogu se tokom ove nedelje ponoviti.

VAGA

Posao

Od utorka, kada je naglašena promena u kretanju Merkurovog retrogradnog redovnog ciklusa, možete očekivati problem sa bankovnim karticama računima, pa i gubitkom novčanika. Takođe, odlaganje već ugovorenog posla, kao i odlaganje mnogih zakazanih polsovnih susreta. Jedino što će vam prijati da ne morate doneti bilo koje odluke.

Ljubav

Razgovori koje ste planirali sa partnerom mogu biti odloženi. Ne pokušavajte da se dogovorite oko ključnih budućih ciljeva. Pogotovo onih koji se odnose na zajednički život. Ovo je nedelja koja nije povoljna za započinjanje zajedničkog života.

Zdravlje

Manji problemi sa alergijom.

ŠKORPIJA

Posao

Ove nedelje možete biti žrtva loših poslovnih procena, zato se ne prepuštajte trgovini u koju niste sigurni. Merkur je retorogradan od utorka i pravi probleme u pisanju, zastoju u pregovorima. mejlovima i nepredviđenim kvarovima sa tehničkim uređajima. Krajem nedelje, ako se bavite informacijama, proverite ih, pre nego krenete da ih koristite.

Ljubav

Imate šarenoliku, ali dovoljno stabilnu emotivnu situaciju. Zato je ovo nedelja dobrih ljubavnih energija koje vas čine veoma radosnim. Tako će Škorpije koje žele da poprave svoju emotivnu priču imati dovoljno prilike za razgovor. Važno je da nađete dobru motivaciiju u prošlosti kako bi popravili ljubavni život.

Zdravlje

Polje zdravlja nije ugroženo.

STRELAC

Posao

Ovo je značajna nedelja za vaš znak jer sem retrogradnog merkura koji započinje svoj redovni ciklus od utorka  vaš vladar Jupiter menja znak i nakratko gostuje u Ovnu. To je ono što ste čekali na poslovnom planu. Zato vam Jupiter donosi veoma dobru polsovnu priliku koja je u sistemu uzmi ili ostavi. Neće vam biti problem da krajem nedelje donesete pravu odluku.

Ljubav

Jako se trudite da popravite porodične odnose ali to ne znači da će se ljubav useliti u vaš dom bez zajedničke volje ili dozvole. Potrebno je da pretresete dobar deo prošlosti u kojoj ste zajedno napravili niz grešaka. Krajem nedelje slobodni Strelčevi mogu uz pomoć Jupitera u Ovnu uleteti u kratku ali slatku avanturu.

Zdravlje

Moguće glavobolje.

JARAC

Posao

Sve poslove koje ste odložili od utorka mogu vas udariti posred lica. Zato je ovo nedelja ponavljanja i ispravljanja grešaka na poslovnom ali i svakodnevnom nivou.Kašnjenja i zastoji su glavni opis poslovnog dešavanja tokom nedelje. Upravo zato nije potrebno da se strogo držite pravila koje ste primenjivali do skoro.

Ljubav

Ako nešto započinjete brzo će se završiti. Međutim ako želite da se vratite u prošlost i prekinutu vezu ovo je prava nedelja da krenete u pomirenje. Saturn će vas hladiti i okovati nezgodnim tranzitnim aspektima ali je na vam da primenite zdravu logiku.

Zdravlje

Imate dobro zdravlje.

VODOLIJA

Posao

Previše obaveza nabijate sami i tako se punite nervozom koja kulminira sredinom nedelje. Bez obzira na aktivnost i brzinu koja vas košta mnogih pogrešnih zaključaka ove nedelje imate pojačane mogućnosti za još veće greške. Nije vreme da trošite novac već da štedite. Jupiter će se pobrinuti da ga ima dovoljno ali ako malo prištedite može se zadržati kod vas čak mesec dana.

Ljubav

Tranzitni aspekti obećavaju intezivnu nedelju pred vama. Zato imate puno pravo da se pobrinete oko realizacije pomirenja sa bivšim parttnerom.Nećete se miritti samo sa njim već i sa čitavom njegovom porodicom. koliko ste problem napravili toliki ponos treba da progutate.

Zdravlje

Dobro je vaše zdravlje.

RIBE

Posao

Jupiter ulazi u Ovna 11.maja i označava novu energiju početka.Za vas je to važan tranzit jer se dešava baš kada vam je potreban svež i novi životni ciklus.Zato iskoristite energiju Jupitera u Ovnu i primenite sve nove poslovne zamisli.Novac neće izostati.

Ljubav

Osvežite ljubavni život novim autentičnim idejama. Učinite više od jedne stvari kako bi iznenadili emotivnog partnera. Vi ste zaslužili sreću a Jupiter u Ovnu se zainatio da je ove nedelje dodirnete i osetite njen blagotvorni uticaj na vaš emotivni život.

Zdravlje

Pobrinite se da popravite zdravlje i optu sliku organizma.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar