Novače, najveći si: Đoković celu publiku iznenadio gestom prema njemu! (VIDEO)

Svi su ponosni na njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsrport/Serbia Open

Novak Đoković je u izjavi posle meča čestitao Rubljovi na pobedi, ali se i izvinio svima za igru u trećem setu.

Najbolji teniser sveta je odlučio da se posle meča zahvali na svemu svom bivšem treneru Marijanu Vajdi, kao i svima koji su mu pomogli u karijeri divnim poklonom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Želeo bih da pozdravim par ljudi koji su obežili dobar deo mog života, nego su mi prijatelji, rodbina, neki od najlepših momenata sam proveo sa njima van terena ili sa njima. Originalni musketari koji su bili sa mnom preko 10-15 godina, sa kojima sam napravio svoje uspehe. Pozdravite Marijana Vajdu… Razlog zašto organizujem saradnju, iako sam prekinuo saradnju, ružno zvuči, nisam imao priliku da im nekako sve okupim na jednom mestu i da upriličim sve to, da obeležim jednu eru koju smo napravili zajedno. Napravili smo velike stvari, okupio sam ih da im dam znak pažnje – istakao je Novak .

Potom je na teren Serbia Opena izašao Marijan Vajda koji je pozdravljen velikim aplauzom.

– Dobar dan! Srećan Vasrks… Izvinite što pričam na engleskom. Hvala Noletu na poslednjih 15 godina, uživao sam u svemu većinu vremena. Polovinu… Drugo, hvala porodici Đokovića koja me je izabrala na početku karijere Novaka, hvala i mojoj porodici koja me podržava, pa čak i danas. I poslednje, hvala sebi što sam sve izdržao. Uvek sam na Novakovoj strani u najbitnijim trenucima života i odlukama. Hvala vam puno – Vajda.

Pogledajte:

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar