Za dve porcije biće vam potrebno:
– 400 g Zlatiborac suvosoljenog vrata
– 1 crvena paprika
– 1 čen belog luka
– 200 g tikvica
– 150 g brokolija
– 150 g šargarepe
– 80 g pirinča
– 100 g čeri paradajza
– 30 g maslaca
– so, po ukusu
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Izgrilovati papriku, pa je očistiti od semenki. Poprskati papriku maslinovim uljem i sitno seckanim belim lukom, pa je iseći na duge trake. Brokoli i šargarepu kuvati u kipućoj slanoj vodi sve dok ne omekšaju. Nakon toga ih procediti i propržiti na malo putera. Obariti pirinač u slanoj vodi, pa ga procediti. Izgrilovati kolutove tikvica, pa ih poprskati maslinovim uljem i iseckanim belim lukom. Čeri paradajz iseći na polovine. Izgrilovati Zlatiborac suvosoljeni vrat, pa ga aranžirati uz pripremljene namirnice.
BONUS VIDEO:
Komentari (0)