Godišnji horoskop za Ovna: Napokon možete da odahnete

U 2020. neće biti samo subjektivnih promena, već i objektivno realnih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ovan horoskop astro
Pixabay

Ovan 

Finansije i posao

Ova godina za razliku od predhodne neće doneti samo promene na subjektivnom nivou već i na polju objektivne stvarnost. Dok vas je Pluton u Jarcu menjao iznutra u 2020 godini  Saturn i Jupiter u Jarcu  menjaju vaše polje karijere. Ove planete donose izazove u vašoj karijeri jer prolaze kroz kuću statusa i karijere. Obzirom da ste u predhodnoj godini promenili pogled i viziju gde treba da budete u poslovnom smislu, ovo je godina koja vam pruža šansu da se namestite upravo kako želite. Imate veliki upliv na vaše ciljeve u pozitivnom smislu samo ako budete kontrolisali strpljenje.
Vaše stanje na bankovnom računu neće pretrpeti drastične promene. Univerzum je stavio fokus na posao i finansije. Saturn Jupiter i Pluton su u Jarcu šetaju kroz vašu kuću karijere.  Zato će vaš profesionalni život biti efikasniji, bolji a i  zadovoljiće vaše potrebe za izazovima.  Ako čekate novi projekat u koji želite da se uključite, ne brinite u 2020 godini dobijate svoju  šansu.  To ne znači da nećete imati finansijske tobogane tokom godine ali kada saberete celu godinu bilans je u svakom slučaju više nego pozitivan. Odredite prioritete i svaki cilj u ovom periodu možete osvojiti. Ovo je godina kada sopstvenom afirmacijom možete poboljšati status u karijeri I lako doći do pozicija za koje se već dugo borite.  Vaš naporan  rad će doneti uspeh na poslu i u karijeri. Imate zadovoljavajuću  dominaciju u  poslu, međutim vi želite više. Volite izazove i svaka rutina u poslovnim zadacima dovodi vas do frustracije. Promene koje želite mogu se dogoditi u drugom kvartalu 2020 godine.  Tako je ovo je godina u kojoj  znanje, iskustvo, trud i ekspeditivno rešavanje poslovnih zadataka prati podsticaj u novcu. Ne zaboravite da vas mali koraci dovode do velikih ciljeva. Zato iskoristite ovu godinu i pokažite svoje umeće u organizaciji odličnog tima u kome ste vi perjanica poslovnih projekata. Budite racionalni a pre svega strpljivi da bi mogli zadržati prednost svog tima. Ovo je godina u kojoj možete na lakši način pokazati sva svoja poslovna umeća. Zato ne brzajte već organizujte sebe i svoj tim koji sigurno dobija. Sigurno je da ćete pamtiti ovu godinu po promenama u poslovnom I finansijskom učinku. Nepovoljan period će obeležiti Mars u retrogradnom hodu u vašem znaku,  od 9. septembra do 14. novembra.  kada možete osetiti pad energije. To je kratak period u odnosu na aktivnost koju imate cele godine. Moguće da je to dobro vreme za mali predah koji vam može vratiti snagu I inspiraciju. Tada pustite stvari da se odvijaju svojim tokom a vi se držite svoje discipline i reda koji vas neće ubaciti u stres i nervozu.  Iako se možete osetiti ograničeno i sputano vaše finansije  će biti dovoljne da platite svoje račune i da zadovoljite osnovne potrebe. Za veće apetite morate voditi računa o tokovima novca i štednji. Svakako je 2020 godina dobar temelj za izgradnju dobrih personalnih I poslovnih odnosa koje će pratiti  adekvatne nagrade.

Ljubav

Posle mnogo turbulentnih emotivniih događaja nastupa mnogo lakši period u 2020 godini. Ovo je godina kada Ovnovi koji su u ozbiljnoj vezi mogu napokon ploviti stabilnim i mirnim vodama. U februaru i martu obratite pažnju na svoj impulsivni karakter da ne uzburkate mirne vode koje ste tek smirili.  Dok će slobodni pripadnici ovog znaka imati šansu da sretnu osobu koja je njihov drugi deo duše. Svakako na bolji i zreliji način reagujete u odnosima. Naravno da neće sve biti idealno ali vaš inpulsivni karakter će biti u okvirima podnošljivog. Sve ono što niste razumeli i što je bio razlog nervoze u odnosima u ovoj godini drugačije  posmatrate i reagujete. Tako će ljubavni odnosi dobiti na kvalitetu i doneti radost koju niste dugo imali. Ovo je period kada  ljubav budi ljubav i donosi neobičnu radost u vašem svakodnevnom životu. Godišnji horoskop za 2020 godinu govori da će vam sve doći na svoje mesto u partnerskim odnosima. Toga nije bilo u prethodnom periodu uvek je nešto falilo. Međutim sada je dovoljna samo volja koja će vam otvoriti vrata prave ljubavi koju ste dugo priželjkivali. Tako je ovo godina izazova koji poboljšavaju I stabilizuju vaš ljubavni život. Upravo su Saturn i Jupiter u Jarcu planete koje vas teraju na izazove I rešenja tokom 2020 godine. Ove dve planete garantuju promene na svim nivoima a najviše u ljubavnom i ličnom iskustvu. One vam mogu pokazati nove nivoe I vibracije događaja I situacija koje vam mogu prijati. Pa uživajte u mogućnostima koje vam donosi 2020 godina.

Zdravlje

Potrebno je da izgradite ispravan stav prema sopstvenom zdravlju. Ovo je godina kada je krajnje vreme da se fokusirate na svoje zdravlje i ishranu da bi poboljšali svoje standarde života. Konsultujte se sa lekarom i ne lečite se sami. Ova godina obećava dobro zdravlje sa manjim akutnim srčanim tegobama i problema sa kostima zubima i kičmom. Zato se redovno konsultujte sa lekarima da preventivno sprečite akutne teškoće. Umete da razmisljate unapred zato iskoristite svoje umne prednosti u svrhu zdravlja. Potrebno vam je da se aktivirate na fizičkom nivou.  Aktivirajte se i promenite svoju rutinu. Izađite u prirodu kad god imate mogućnosti, odvojite se od lap topa. Ako imate kućnog ljubimca iskoristite njegove dnevne šetnje i uživajte na čistom vazduhu.  Teretana ili predložene vežbe od strane fizijatra mogu mnogo pomoći u fizičkom i mentalnom jačanju vašeg duha i tela.

 

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar